29 huhtikuuta 2019

ENSIMMÄINEN ASKEL TERASSIN SISUSTUKSESSA OTETTU


Villa H, terassin sisustaminen, hay Terrazzo-pöytä, fermob bistro tuoli
Villa H, terassi, kesäolohuone
 


Viime viikon aurinkoiset päivät innostivat sisustamaan terassia lähenevää kesää varten. Nyt järjestelin terassin sisustuksen kokonaan uusiksi ja vaihdoin grillin paikkaa lähemmäksi pöytäryhmää. Ensimmäiseksi kuvia terassin pöytäryhmästä, johon ostin tuolit tänä vuonna. Pöytäryhmä koostuu siis Hayn terrazzo-pöydästä ja Fermobin Bistro tuoleista.

Villa H, terassin sisustaminen, hay Terrazzo-pöytä, fermob bistro tuoli
Villa H, terassin sisustaminen, hay Terrazzo-pöytä, fermob bistro tuoli

 

Pöydän ympärille haluan istuttaa paljon viherkasveja ja kesäkukkia tuomaan kesäistä viidakkotunnelmaa terassille. Banaanipuut tuon pysyvästi terassille kunhan kesä koittaa. Joku korkeampi puu vielä tuonne lasiseinän luo sekä tomaatin- ja mansikantaimet keittiön ikkunalta tuottamaan satoa. Hortensia on jo muutaman yön terassilla ollut eikä ole vielä ainakaan yöpakkasista suuttunut.

 
Villa H, terassin sisustaminen, hay Terrazzo-pöytä, fermob bistro tuoli
Villa H, terassin sisustaminen, hay Terrazzo-pöytä, fermob bistro tuoliSunnuntaina nautimme myös ensimmäiset terassikahvit. Noilla metallisilla tuoleilla on niin hyvä istua ja pehmusteet tuovat vielä vähän mukavuutta lisää. Tarpeen vaatiessa tuolit saa taiteltua näppärästi pieneen tilaan eivätkä tuolit mene talvellakaan terassilla pilalle. Nyt vain odotellaan sään lämpiämistä, jotta päästään terassille nauttimaan monenlaisia grilliherkkuja.

 

 Villa H:

2 kommenttia:

  1. Kivasti alkaa terassi muotoitua jo pienelläkin jutuilla. Meillä on kotona avoterassi ja olen jo pidemmän aikaa hieman haaveillut lasiseinien asennuksesta. Silloin terassilla saisi nauttia aamukahvin huomattavasti pidemmälle syksyyn. Nätti kasvi muuten tuo Hortensia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ei sitä paljon muuta tarvitse kuin paljon kasveja, niin terassilla on kesäkeidas. Hortensia on kyllä yksi mun lempikukista, niin terassilla kuin leikkona maljakossa. Terassin lasitus kyllä pidentää paljon terassilla oloaikaa, niin keväällä kuin syksyllä. Meinasin järjestää joulukuussa retken terassille A:lle joulukalenteriin.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.