01 kesäkuuta 2019

HOTELLI NEIBURGS


Villa H, matkailu, Riika

 
Minulle lomalla on tärkeää millainen hotelli on. Niinpä matkaa varatessa selasin valehtelmatta yli 30 hotellin kuvat ja hotelli Neiburgs vei voiton upealla sisustuksellaan, sijainnillaan ja neljällä tähdellä. Jugendtyylinen hotelli sijaitsee Riian vanhassa kaupungissa upeassa vanhassa rakennuksessa ja lähellä kaikkea. Oli hauska seurata huoneemme ikkunasta kun turistit ottivat valokuvia hotellista.
 
Hotellin ravintola oli todella kaunis. Se oli sisustettu niin minun makuuni: ja klassiset Ton No811 tuolit rottinkisella istuinosalla, leikkisät ja industrialhenkiset Moooin Dear Ingo – valaisimet, vaaleaa puuta oleva parkettilattia sekä Ton Stand by -naulakot.
 

Ja aamupala oli niin täydellistä. Löytyi monenlaisia salaatteja, tuoreita leipiä, piirakkaa, lämpimiä suolaisia sekä lettuja, todella montaa erilaista kalaa yms.
 

Huone oli ihanan isot ja tyylikkäät. Löytyi niin Artemiden Tolomeo -valaisimet sängyn molemmin puolin, silkkiverhot, Ton No30 tuoli, parkettilattia kuin tyylikäs mustavalkoinen kylpyhuone.

Kirjastossa oli näyttävät Zava Ociun kattovalaisimet, Ligne Rosetin Moel – tuolit sekä Thonet -huonekalut.
 

Perjantai-iltana rentouduimme hotellin spa-osastolla, jonka kävimme etukäteen varaamassa meille tunniksi. Sieltä löytyi niin tavallinen kuin turkkilainen sauna. Oli todella rentouttavaa ja virkistävää päivän kävelyiden jälkeen saunoa ja mennä sitten saunan raikkaana nukkumaan pehmoiseen ja niin mukavaan hotellin sänkyyn.

 
 

Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.