17 kesäkuuta 2019

TERASSIN SISUSTUS


Villa H, terassin sisustus, lasitettu terassi, terassi, puutarha
jukkapalmu, Villa H, hay pöytä,Täällä istutaan terassin sohvalla ilta-auringossa ja vihdoin ehdin tehdä postausta terassin sisustuksesta. Tulivatko ne lämpimät ja kesäiset päivät jotenkin normaalia aiemmin? Joka tapauksessa me ollaan nautittu kesäisistä päivistä terassilla jo reilu kuukauden ajan. Ollaan grillailtu todella paljon ja nautittu niin ruokailut kuin kahvittelutkin terassilla. Muutaman kerran olen jo siirtänyt toimiston terassille.

 
Villa H, terassin sisustus, lasitettu terassi, terassi, chihuahua, terrazzo pöytä
Villa H, ikea sinnerlig, chihuahua
Villa H, istutuslaatikko, chihuahua


Tänä vuonna pistin terassin sisustuksen uusiksi siirtämällä kaikki kalusteet uusiin paikkoihin. Kalusteet sohvatyynyineen ovat muuten samat vanhat, paitsi nuo tuolit ostin keväällä. Grilli oli tähän asti ollut samassa kohdassa mihin se reilu kuusi vuotta sitten kannettiin muuttaessa tähän kotiin. Nyt laitoin sen toiselle seinustalle, jossa se on myös hieman näköesteenä lasien edessä kadulle päin.


Villa H, terassin sisustus, lasitettu terassi, terassi, puutarha
kahvihetki, terassi, villa h
terassi, Villa H, istutuslaatikko, mansikka, tomaatti

 

Tänä vuonna laitoin terassille myös enemmän viherkasveja ja kukkia. Niin ihana kun on vehreää ja tunnelmaa terassilla. Lempikukkiani hortensioita laitoin kahteen ruukkuun, lisäksi istutin ruukkuihin pelargonian, ruusuja, banaanipuun ja jukkapalmun. Terassilasien edessä ruukussa tuottaa satoa mansikka, tomaatti ja salaatti. Tomaatteja on jo useasti napsittu tuolta ruukusta ja lannoituksen jälkeen mansikka on täynnä mansikankukkia.

 
Villa H, terassin sisustus, lasitettu terassi, terassi, puutarha
Villa H, terassin sisustus, lasitettu terassi, terassi, puutarha
Villa H, terassin sisustus, lasitettu terassi, terassi, puutarhaOn niin ihana nauttia aamukahvit terassilla kuunnellen linnunlaulua ja nauttien auringonpaisteesta. Nostaa jalat sohvapöydälle ja katsella aamun sarastusta. Meillä terassille paistaa sopivasti sekä aamu- että ilta-aurinko.

 

Villa H:

4 kommenttia:

 1. Kevään ja kesän parhaimpia puolia blogimaailmassa on kun parvekkeet, pihat ja terassit pääsevät esittelyyn, näitä kesähuoneita on niin kiva katsoa. Ja teidän suloisia chihuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ja niitäkin tulee mulla ainakin kuvattua niin vähän vaikka kesällä melkein asuu pihalla ja terassilla. Äsken ruuan jälkeen nukuin päikkärit terassin sohvalla :). Ja Luka ja Miku on kyllä niin suloisia ♥

   Poista
 2. Ihana lasitettu terassi, kyllä tuolla kelpaa istuskella ja nauttia kesäpäivästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Lasitettu terassi tuo lisähuoneen kesäksi. Ja toisaalta talveksikin kun ei tarvitse kalusteita viedä muualle. Ihanaa juhannusta!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.