13 marraskuuta 2019

KYLPEMISTÄ JA HIUSTENHOITOA
Ensimmäisillä kerroilla vesi oli todella pelottava elementti. Pyllynpesukin oli aikamoista urheilua saada pysymään A hanan luona. Sellaisella voimalla hän meinasi hypätä pois käsivarsilta. Mutta niin se vain muutaman kerran jälkeen alkoi sujua, ja nykyisin jopa nauraen ja vedellä leikkien.
Kylpeminen se vasta kamalaa olikin, mutta harjoittelu tuotti tulosta ja kotona serkkujen kanssa oli niin ihana leikkiä ammeessa, ettei sieltä olisi malttanut pois lähteäkään. Meillä kotona ei ole vannaa, koska ajattelimme A:n laittaa aina poreammeeseen pieneen määrään vettä leikkimään. Nyt me ollaan yhdessä saunottu ja käyty suihkussa, Läträtty vedellä ja leikitty leluilla siivoussankossa. Mieluista on seistä suihkun alla ja ottaa vettä kiinni. 

A sai lahjaksi ihastuttavan huppupyyhkeen. Huppupyyhettä en ollut hänelle hankkinut, joten tämä lahja tuli niin tarpeeseen. Ihana kääriä pienokainne hupulliseen pyyhkeeseen saunan jälkeen.Olen käyttänyt vauvaöljyä niin hiustenhoitoon kuin kylpyvedessäkin. Nyt kun hiukset ovat jo hieman kasvaneet, aloitin harjaamisen suihkun yhteydessä (että käsitteleminen olisi helpompaa sitten kun hiukset kasvavat). Seuraavaksi käyn ostamassa hiusten hoitoon sheavoita ja arganöljyä, enemmän kosteutta hiuksiin. Vähän jo odotan sitä, että pääsen tekemään ensimmäiset letit A:lle ♥.


  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.