02 marraskuuta 2019

LASTENHUONEEN SISUSTUS


Sebra Interior, sebra sänky, lastenhuoneen sisustus, lastenhuone,
Sveskt Tenn rusetit, Bloomingville kori, lastenhuone, lelut, sisustus

 

Miten ihana onkaan laittaa ja sisustaa tyttärellemme lastenhuonetta. Huone on ollut pienen muutoksen alla vähän joka päivä sen jälkeen kun tulimme kotiin, mutta laitan nyt viimeisimpiä kuvia mitä olen sieltä ottanut. Täällä huoneessa me monesti istutaan vieraitten kanssa lattialla leikkimässä yhdessä. Niin hauska, sohva on kohta aivan turha ;).äitiys, perhe-elämä, sisustus, lastenhuone, koti
Sebra Interior, Svenskt Tenn, rusetit, naulakot, lastenhuoneen sisustus

 

Tykkään siitä ettei leluja ole (ainakaan vielä) mitenkään runsaasti. Kirjat vein lastenhuoneen hyllyltä eteisen lipastoon vähän piiloon oven taakse, ettei A pääse niitä repimään. Otetaan sieltä sitten aina esille kirja mitä milloinkin luetaan. On kyllä todella hana lukea pitkästä aikaa lasten kirjoja ja hetken A jaksaa jo kuunnellakin.


lastenhuone, Villa H, kirjat, chihuahua
Villa H, lastenhuone, Sebra Interior, Y-tuoli, sisustus


Tilasin leluille tuollaisen söpön nallekorin, jossa on ehkä neljäsosa leluja. Kori olikin isompi mitä ajattelin, mutta hyvä vain. Eivätpähän kaikki lelut ole hujan hajan kun pohjalle ei pienokainen ylety, heh. Tykkään kyllä siitä, ettei leluja ole paljon, nimittäin tuleepahan leikittyä kaikilla ihanilla leluilla mitä lahjaksi on tullut ja mitä on ollut ennestäänkin. Meillä soi nokkahuilu pitkin päivää ja välillä L ulvoo toisessa huoneessa samaa tahtia. Välillä rakennetaan legoilla tai palikoilla ja välillä pompitaan ja jumpataan lastenlaulujen tahdissa. Toisinaan kontataan koirien tapaan ja leikitään koirien lailla lelut suussa.

  
Villa H, lastenhuoneen sisustus
Villa H, lastenhuone, sisustus, lastenhuoneen sisustus

 
Jossain vaiheessa kannamme A:n sängyn meidän makuuhuoneeseen, mutta vielä hän saa nukkua meidän välissä <3 ja sänky voi olla leikkipaikkana lastenhuoneessa. Ihana kun toinen hakeutuu yöllä iholle ja tuhisee kainalossa.

 

  Villa H:

4 kommenttia:

 1. Oi, miten kaunis lastenhuone. Ei niitä leluja niin paljon tarvita. Jos leluja ihan hirveästi, niin ei niillä kuitenkaan kaikilla ehdi leikkimään. Ja, meillä ainakin pojat ovat aina tykänneet olla mukana keittiössä ja muissa kodintöissä.
  Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3, on kyllä ihana laittaa omalle tyttärelle huonetta! Ja joo, ei hän kyllä paljoa leiki vielä, touhuaa samalla lailla siellä missä minä. Laitetaan yhdessä ruokaa ja siivotaan yhdessä jne. Pyyhin pölyjä pölyhuiskalla ja A tulee perässä harjan kanssa :D. Kiitos paljon ja samoin sulle!

   Poista
 2. Kaunis huone <3 Saako kysyä, mistä olet tilannut kyseisen nallekorin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3,ja kyllä tietysti, tuo on tilattu babyshopista, on bloomingvillen kori. Se on ihana!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.