28 helmikuuta 2020

LASTENVAATTEISTA


Villa H, lastenvaatteet, Zara kids


Miten paljon lapsille onkaan eri merkkejä? Olen viime aikoina löytänyt monta ihanaa uutta merkkiä lastenvaatteisiin ja tuotteisiin. Ostan aina uutena, koska olen erittäin tarkka vaatteiden huoltamisessa sekä ostan vain just sitä mitä tarvitsen. Haluan että vaate näyttää uudehkolta ja hyvältä vaikka olisi ollut kauan käytössä. 

Villa H, lastenhuone, Svenskt tenn rusetit, lastenvaatteet, gugguu, petit bateau


Ylä-asteiästä lähtien olen tainnut pestä omia vaatteita ihan käsin, vain siksi, että ne pysyvät pitkään hyvännäköisinä eikä näin pesukone pilaa niitä. Nykyisin en tosin pese enää käsin vaan pesen paljon vaatteita villapesuohjelmalla, noudatan tarkkaan pesulappujen ohjeita ja silitän kaikki vaatteet. Poistan nukkaa nukkakoneella tarvittaessa ja vältän turhaa pesua. Meillä ei vaihdeta päivittäin vaatteita. Puhtaille pidetyille vaatteille on oma hyllynsä vaatekaapissa. 


Villa H, lastenvaatteet, zara kids neule, metsola frillahousut
Villa H, zara, lastenvaatteet


A:n vaatteiden tyyli kulkee käsi kädessä minun tyylini kanssa. Tykkään käyttää paitoja, neuleita ja mukavia leggingsejä, joissa on jokin juju. Kuten nuo suosikkini samettipintaiset, ribbikankaiset sekä keinonahkaiset leggingsit. Väreinä mustaa, valkoista, roosaa, beigeä, harmaata sekä sinistä vaaleana ja tummana.


Villa H, sadevaatteet, Kuling x Kenza, lastenvaatteet


Sen minkä huomasin noin kuukauden mittaisella hakumatkalla, ei niitä vaatteita paljoa tarvitse. Se, että vaatteelle tulee paljon käyttöä sen ajan mitä se sopii, niin max viisi asua taitaa riittää. Meillä on tällä hetkellä neljät sopivat housut, pari mekkoa ja yksi hame. Pari paitabodya, pari paitaa sekä neljä neulepaitaa/ -takkia.


Villa H, lastenvaatteet, tyyli, Petit bateau


Tykkään erityisesti Zaran paidoista ja neuleista. Housuissa tykkään Pop & Co Helsingin samettipintaisista sekä Fafa Collectionin keinonahkaisista sekä Metsolan rib leggingseistä (kaikki suomalaisia merkkejä). Ihana tummansininen tyllihelmainen mekko on taas Petit Bateaun, voisin ottaa itselle samanlaisen mekon. Yksi suosikkinettikaupoista on Babyshop, josta löytyy kaikki lastenhuoneen sisustuksesta ulkovaatteisiin.

Villa H, lastenvaatteet, pop & co Helsinki, Fafa collection, Metsola


Tärkeintä vaatteissa on se miltä ne näyttävät ja tuntuu sekä ehdottomasti laatu. Zaran ensimmäiset housut olivat hyvät, mutta seuraavan koon housut oli pettymys, sillä ne nukkaantuivat heti eka käytön jälkeen rumaksi. Metsolan hattu taisi olla maanantaikappale ja hajosi kahden kuukauden käytön jälkeen. Kun vain tutkii materiaalilistaa, niin ei tule niinkään virheostoksia. 


Villa H, lastenvaatteet, lapset, tyyli,


Tässä vielä listaa mistä merkeistä tykkään:

Petit Bateau
Zara kids
julie dausell
Liewood
Sam & Louloute
Maed for mini
Metsola
Marmar Copenhagen
Pop & Co Helsinki
Fafa Collection
Wheat


  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.