01 maaliskuuta 2020

SISUSTUSHAAVEITA TÄLLE VUODELLE


Villa H, sisustus, olohuoneen sisustus, tyyli


Se on ihan ok olla sisustusbloggaaja vaikka sisustuksessa ei vaihdu kuin kuivakukat pöydältä toiselle. Samat sohvatyynyt ovat toista vuotta sohvalla, koska ne ovat vaan edelleen niin kivat. Tärkeintä kotona on siisteys ja se että kaikelle on paikkansa niin kaapissa kuin tasoilla. Välillä sisustushaaveet nostaa päänsä kun koti on muuten aika lailla ”valmis”, jos niin voi sanoa.


Villa H, sisustus, olohuoneen sisustus, tyyli, lapset, hattaramatto, sohva
Villa H, sivupöytä, sohvapöytä, olohuoneen sisustus, sisustushaaveet


Suurin sisustushaave tälle vuodelle on uusi sohva. Uudesta sohvasta olen haaveillut jo tovin, siksi että meidän nykyinen sohva on tullut tiensä päähän.


Villa H, Stingray keinutuoli, hattaramatto, sohva, Jonathan Adler maljakko
Olohuone, olohuoneen sisustus, Villa H,

Mua harmittaa se, että en tiennyt silloin 7 vuotta sitten mitä kannattaa ottaa huomioon sohvaa hankittaessa. Meidän sohvan tyynyt ”kulahti” ihan lyhyessä ajassa. Olen pessyt päällisiä paljon ja ne ovatkin nyt luultavasti pesemisen takia tosi nukkaset ja vetää kaiken lian ja pölyn itseensä. Poistan nukat aina välillä nukanpoistajalla ja kerran viikossa imuroin sohvan tampparilla. Näin sohva pysyy siedettävän näköisenä, mutta ei se mikään kaunotar enää ole. 

 Villa H, kukat, Pholc tage valaisin, tytär, Flos ic f2, olohuoneen sisustus

Olen jo löytänyt meille uuden sohvan, mutta se tulee vissiin vasta syksyllä myyntiin. Niinpä odotellaan. Muita sisustushaaveita tälle vuodelle on keittiön vetimet, olohuoneeseen uusi sohvapöytä ja sivupöytä. Ja miten kauniisti uuden sohvan kanssa sopisi sohvan vastapuolelle kaksi nojatuolia. Realistisin haave on sohva, jonka tulen tänä vuonna uusimaan.


Millaisia sisustushaaveita teillä on?  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.