11 kesäkuuta 2020

TERASSIN UUDET RENNOT TUOLITVilla H, lasitettu terassi, Karup Design, Nide Out tuoli, terassin sisustus
Villa H, chihuahua, koirat, terassin tuoli, tytär

Halusin terassille sohvan vastapäätä nojatuolit ja osoittautuipa kyllä hankalaksi löytää mieleisiä nojatuoleja, jotka ovat rentoja löhöilyyn ja mitkä kaikenlisäksi sopii nykyiseen Ikean sinnerlig sarjan sohvaan. Olin jo tilaamassa aivan erilaisia nojatuoleja, jotka ei kyllä olisi loppujen lopuksi tyyliin sopineet, mutta tilaus Ikeasta ei onnistunutkaan. Ja onneksi ei, sillä lopulta löysin juuri meidän terassille sopivat tuolit.


Villa H, lasitettu terassi, Karup Design, Nide Out tuoli, terassin sisustus
Villa H, Karup Design, Nide Out tuoli, terassin sisustus


Nimittäin törmäsin tanskalaiseen Karup Designiin ja ai että miten monikäyttöisiä ja ihania tuotteita heillä onkaan. Tilasin kaksi Nide Out – tuolia valkoisena meidän terassille. Näitä voi käyttää näin tuolina tai sitten avata tarrat takaa ja käyttää puoliympyrän muotoisena patjana. 


Villa H, skandinaavinen sisustus, terassin sisustus


Ja arvaatte varmaankin, että koirat ottivat nämä saman tien nukkumapaikakseen. Illalla A:ta nukuttamaan mennessä varsinkin nuorempi koiraherra on usein nukkumassa pesässään terassilla <3.


Villa H, lasitettu terassi, Karup Design, Nide Out tuoli, terassin sisustus
Villa H, lasitettu terassi, Karup Design, Nide Out tuoli, terassin sisustus


Nyt näyttää kivalta, kun terassilla on niin oleskeluryhmä, ruokailuryhmä ja grillausnurkkaus. Kaikille toiminnoille on oma paikkansa. 
  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.