15 kesäkuuta 2020

TYYLIKÄS UIMA-ALLAS LAPSILLE JA UUSI TERASSIVilla H, lasten uima-allas, Liewood design
Villa H, terassi, piha ja puutarha


Loppuviikosta meille tuli uusi terassi keskelle takapihaa. Sinne minne aurinko paistaa koko päivän ja missä ei nurmikko kasva kuin muutama haituva siellä täällä. Ja tänä aamuna laitettiin sinne A:lle uima-allas ja sinnehän hän heti meni pulikoimaan ja leikkimään.

Villa H, lasten uima-allas, Liewood design, perhe-elämää
Villa H, uusi terassi
Villa H, lasten uima-allas, Liewood design, perhe-elämää


Tuo niin ihastuttava ja tyylikäs uima-allas on Liewoodin ja tilasin keväällä sen heidän nettikaupastaan. Luultavasti suomalaisilta jälleenmyyjiltä voi tuota saada, mutta silloin ei vielä ollut valikoimissa. Samalla tilasin tuon donitsilta näyttävän uimarenkaan. Tuo uimapuku taas on pompleduxilta tilattu.
 
Villa H, piha ja puutarha, takapiha, terassi
Villa H, perhe-elämää, tytärNyt on sitten oma kesämökki takapihalla, pienellä ”rannalla” ja laiturilla. Eikä lomalle tarvitse lähteä montaa kymmentä askelta kauemmaksi. Terassi on sen verran tilava, että siihen sopii levittämään viltin ja nauttia aurinkovarjon alla eväät polskuttelun lomassa.


Villa H, lasten uima-allas, Liewood design, perhe-elämää
Villa H, lasten uima-allas, Liewood design, perhe-elämää


Itse taidan tyytyä muutaman päivän seuraamaan vain varjosta A:n polskuttelua, sillä sopivasti näille helteille varasin tälle päivälle luomenpoistoajan.   Villa H:

2 kommenttia:

 1. En kestä, miten suloinen uimari ja kukkien kastelija sinulla siellä onkaan. <3 Tuo uima-asu on niin söpö ja mätsää hyvin altaan sekä donitsin kanssa. Muistan kuinka pojat oli pieniä ja meillä vastaavasti uima-allas sijoitettiin keskelle pihaa, aurinkoisimmmalle paikalle. Ja, kelpasi siinä itsekin istuskella ja valvoa uimareita. :)
  Ihanaa ja aurinkoista juhannusviikkoa teille koko perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on maailman suloisin ja rakkain <3. Tuo on ihana uikkari, voisin itselle ottaa kans. Kiitos, samoin sinne ihanaa juhannuksen aikaa <3

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.