30 joulukuuta 2020

MEIDÄN JOULUSTA

 


Meillä oli aivan ihana jouluaatto ja joulunpyhät kotona ollessa. Niin rauhallista ja hieman kutkuttavaakin, koska osasihan tuo meidän neiti jo vähän jännittää mitähän se joulupukki tuo. Ulkoiltiin paljon, koska aattona oli täydellinen lumilinnan rakentamiskeli. Vanhempi koira innostui myös pulkkakyydistä ulkoilun lomassa ja siitähän A oli riemuissaan, kun sai vetää Lukaa pulkassa. 


 

A:n päiväunien aikaan joulupukki oli tuonut lahjat joulukuusen juurelle ja voi sitä riemua ja iloa. Sieltä löytyi muutamia joululahjoja A:lle ja minulle ja miehelleni pari yhteistä lahjaa. Tänä vuonna en halunnut itsekään ostaa itselle mitään, koska minulle riittää se lapsen riemu ja ilo, kun hän avaa niitä omia joululahjojaan sekä se, että saimme olla yhdessä <3. A sai kyllä juuri sopivasti lahjoja, nukenrattaat, puisen leivänpaahtimen tarvikkeineen ja pari kirjaa sekä oppi&ilo tehtäväkortit.

 Meillä alkoi arki jo heti joulun jälkeen sunnuntaina, kun miehellä alkoi jo työt. Me ollaan vuorostaan A:n kanssa oltu kotona ja saatu serkkuja kylään sekä käyty serkuilla. A taitaa vain oppia nyt liian hyvälle, että leikkikavereita on joka päivä. Ja olen myös samalla olen tehnyt vähän jo töitäkin päivittäin. Se siitä kunnollisesta lomasta ;).

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.