10 helmikuuta 2022

USEIMMIN KYSYTYIMMÄT OLOHUONEESTA

 


Mistä matto, mistä sohva, mikä ruukku, mikä valaisin, mistä verhot...?

Täällä pieni tauko työpäivän lomassa takka tulen loimussa. Miten ihana kun joulun tammikuun jälkeen oikeastaan ensimmäinen normaali työviikko, ilman että kukaan meillä sairastelee. Heräsin tänään melkein tuntia ennen herätyskellon soimista, joten ehdin silittää pyykit ja viedä vaatteet kaappeihin ennen A:n vientiä päiväkotiin ja työpäivän aloitusta. Nykyään nautin aamuisista hetkistä kun kaikki muut nukkuu. Saan juoda rauhassa aamukahvin, lukea uutiset ja selata sähköpostit läpi. Mutta tässä vastauksia yleisimpiin olohuoneeseen liittyviin kysymyksiin:

 


 

Matto on Layeredin villamatto. Ja se on kyllä kuin iso lampaantalja, niin pehmoinen ja lämmin. Alkuun villamattojen lailla siitä irtosi tosi paljon karvaa, mutta nyt ei juurikaan, paitsi päivittäin keräilen matosta irronneita karvapalloja sen jälkeen kun koirat tehneet pesää. Ja pakko sanoa että varsi-imuri on niin paras ostos kun on karvoja irtoavat koirat ja villamatto, voi nopeasti imuroida vaikka monta kertaa päivässä.

 


 

Sohva on Adea Origami. Nykyään näihin sohviin saa irtopäälliset ja se olisi kyllä kätevää. Mutta onneksi on kaikkia suihkeita millä saa tarvittaessa tahrat pois jos niitä esimerkiksi koirista on tullut.

 


Sohvapöytä on Menun Plinth marmoripöytä ja niin kaunis, mutta painava. Tätä ei huvikseen kannella ympäri kotia, tai mattoa ei tuuletella joka viikko.

 


Musta iso ruukku on Louise Roe Balloon 05. Tuo on jo niin iso ruukku, että se menee koristeena ilman kukkia tai sitten isolle oksalle tai viherkasville.


Lattiavalaisin on se korkeampi noista Flos ic valaisimista. 

 


Verhoista kysytään myös usein ja verhot teetätin viime kesänä Joensuun Verhotalolla ja otin verhokiskojen asennuksen sieltä myös. Päivisin tykkään että näkymä ulos säilyy, niin vedän muutaman verhon aina ikkunoiden edestä pois.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

6 kommenttia:

 1. Kaunis olohuone ja tuo musta ruukku on upea! Mistä olet ostanut mustan kynttilän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :). Joo tuo on Gauharin kynttilä, aivan ihana tuoksukynttilä. Tässä linkki: https://www.gauharhelsinki.com/fi/product/tuoksukynttila-cloudlet

   Poista
 2. Todella kaunista ja ihanan rauhoittava näky! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla juurikin, mistä tuotteet ovat. Sellaista selkeää faktaa, kauniiden kuvien lomassa tietty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et oli mieluinen postaus, kiitos paljon :).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.