13 helmikuuta 2022

VIIKON PARHAAT

 


Laskiaispulla mantelimassalla. Käytiin perjantaina kirjastossa ja kirjaston kahvilassa, tätä A taitaa eniten odottaa meidän kirjastoreissulla. Ja ensimmäistä kertaa koskaan söin laskiaispullan mantelimassalla ja sehän oli mun mielestä jopa parempaa kuin hillolla. Jatkoon siis.

 


 

Luistelu. Torstai-iltana mua jo väsytti, mutta koska A halusi niin kovasti lähteä luistelemaan, lähdettiin ennen iltapalaa tunniksi luistelukentälle. Ja miten ihanaa luistelu on. Tunti hurahti vauhdilla leikkien ja luistellen. Niin rentouttavaa, niin ihanaa. Luistelu on yksi parhaimmista talviharrastuksista.

 


 

Suklaapatukat. Olen ollut jo monta vuotta maidottomalla ruokavaliolla, mutta tällä viikolla mulle on tullut järkyttävä suklaan himo. Ja oon varmaan 5 suklaapatukkaa syönyt viikonlopun aikana. Ah, aivan parasta herkkua eikä kumma kyllä pahempia mahakipuja ole ollut, ainakaan vielä.

 


Hyvät yöunet. Se kun heräät tuntia ennen kellon soittoa kertoo siitä että univelat on nukuttu ja on viime aikoina nukkunut tarpeeksi. Nykyisin tykkään herätä ensimmäisenä ja juoda aamukahvit rauhassa muiden vielä nukkuessa. 

 

Ei jatkoon:

Laskiasipullat tehtynä torttupohjiin. Tämä ei mun mielestä toiminut, liian raskasta ja liian mautonta. 

 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.