09 toukokuuta 2022

AJANHALLINTAA

 


Täällä alkaa pikku hiljaa olla kevään (itse aiheutettu) kiire hallinnassa ja aikaa muuhunkin kuin töitten ja kotitöiden tekemiseen. Vihdoin tajusin tehdä, paperille totta kai, kuukausikalenterin töistä ja menoista. Kaiken näkee yhdellä silmäyksellä ja tietää mitä töitä pitää minäkin päivänä tehdä. Ei tarvitse erikseen miettiä onko jotain unohtanut ja jatkaa töitä iltaa myöten kun aikataulu menee sekaisin jonkin kiireisen muutoksen takia. 

 


 

Kiire on kyllä niin itse aiheutettua, kiirettä ja ruuhkaa elämään ei todellakaan tule lapsen takia vaan ihan omien töiden ja omien tekemisten ja harrastusten takia enneminkin. Ajanhallintaa. 

 


 

Tänään tuli palautetta, ettei äiti ole leikkinyt pitkään aikaan, joten nyt hetkeksi lastenhuoneeseen leikkimään. Tänne lastenhuoneeseen laitoin uuden valaisimen, joka valaisee nyt aivan erilailla kokohuoneen. Ja lisäksi kaapissa odottaa seinävalaisin, pitääpä kuvata valaisimet joku päivä.  Ihanaa iltaa!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista! Silloin, kun meidän lapset vielä asuivat kotona, oli täällä "hieman" erinäköistä: tavarat sekaisin ja värien sekamelska melkoinen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tää on kyllä ihana suloinen huone. Joo täältä huoneesta löytyy kaikki sateenkaaren värit sulassa sovussa, ja toisaalta onhan noissa kuvissakin paljon erivärejä, sävyjä kun on montaa. Ja totta, leikin melskeessä on varmasti kaikilla sekamelskaa mutta harvoinhan sitä silloin on kamera kädessä, toisin kun silloin kun on yksin kotona. Tosin meillä leikitään paljon ympräri kotia niin tuo lastenhuone saattaa olla monta päivää tavallaan siisti, kun lelut on esillä huoneen lattialla ja ei se sekamelska näytä sekamelskalta.

   Poista
 2. Moi! Ihana tuo sänky ja katos! Mistä katos on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, joo niin on minustakin <3, tuo katos on tilattu lildecorista.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.