29 toukokuuta 2022

PIHASUUNNITELMIA

 

Tänään tuli kaivattua vesisadetta, joten innostuin suunnittelemaan pihaa ja hieman taas jotain uutta ja jotain muutosta. Etupihalle aion vaihtaa koristekirsikan kolmeen pieneen syreenipuuhun. Talon sivustalle hieman pensaita koirien aitausta vasten ja ehkä hävitän samalla yhden ruusupuskan.

 


 

Naapuri laittoi hyötypuutarhaan lavakauluksia ja niistä sain inspiraatiota itsellekin. Joten suunnittelin meille kanssa hyötypuutarhaa neljällä kasvatuslaatikolla joihin siirrän yhteen unikot, toiseen mustikat ja hortensian, kolmanteen ja neljänteen raparperia ja jotain muuta. 

 


Takapihalle menee terassilta puuvarastolle kivistä tehty polku, mutta osa kivistä on jo niin piilossa nurmikon alla, että taidan ottaa koko polun pois. Ja jos tilaan multaa kuormallisen, niin sitä riittää sitten takapihalle paikkauksiin ja hieman nurmikolle levitykseen, koska osittain nurmikko on niin kitukasvuinen.

 


 

Tässä sitä taitaakin olla seuraavalle kahdelle viikolla iltapuuhaa. Miten sitä joka kesän alussa saa uutta inspiraatiota ja uutta projektia pihamaalle?

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, BloglovinEi kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.