13 elokuuta 2022

LEIKKIHUONEEN UUSI ILME

 Silloin tietää olleensa lomalla jo tarpeeksi kauan kun innostuu maalaamaan muutaman huoneen, sillä aiemmin maalausurakka on tuntunut aivan liian työläältä (ruuvata naulakot ja ottaa taulut ja muut seinältä ensin pois). Vihdoin sain aikaiseksi maalata lämpimällä vaalean beigellä sekä A:n huoneen että tämän nykyisen leikki-/vieras-/työhuoneen. Mietin vain maalatessa, miksi olen edes valinnut meille harmaansinistä sävyä, koska eihän meillä ole mitään harmaata ja kylmää sävyä missään muualla? 

 


Niin ihana kun sama sävymaailma jatkuu nyt punaisena lankana huoneesta toiseen <3. Sävyn nimeä en enää muista, otin rautakaupasta pari sävyä ja niistä toisen lopulta maaliin valitsin.

 


Leikkihuoneeseen laitoin teltan ja leikkikeittiön ruokatarvikkeineen sekä muutaman taulun, mitkä olivat aiemmin A:n huoneessa. Tammiset kehykset käyvät ihanasti beigeen sävymaailmaan. 

 


Tästä huoneesta tuli niin kaunis mun mielestä nyt, ihana tunnelma. Ja muutokseen ei tarvinnut kuin ostaa maalipytty, muuten kaikki tavarat on vain vaihtanut kotona paikkaa huoneesta toiseen.

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.