20 marraskuuta 2022

4-VUOTIAAN VAATEKAAPILLA

 


Lokakuun aikana vaihtuivat pienimmät vaatteet seuraavaan kokoon. On niin kiva kun nyt menee sama koko vuoden käytössä ja osa vaatteista toisenkin vuoden, jos on vähän väärää kokoa alkuun ostanut tai ottanut hieman isoina käyttöön.

 


 

Aiemmat vaatteet möin facebookin kirpparilla eteenpäin ja ostin tilalle muutaman uuden vaatteen. Tällä kertaa inspiroi harmaa, valkoinen ja vaaleanpunaisen eri sävyt. Beige kausi vaihtui pastellisiin sävyihin. 

 


A:lle on helppo hankkia vaatteita kun hän tykkää siitä mistä minä, ehkäpä meillä on vain niin samanlainen maku. Tykkään yksivärisistä vaatteista joissa on piristeenä röyhelöitä tai pitsiä. A valitsee usein itse vaatteensa ja varmaan joka viikonloppu tänä syksynä hän on valinnut valkoisen puseron ja farkut, farkkuja hän kutsuu maatilahousuiksi.

 

 

Tykkään koota vaatekaappia vähän kapselivaatekaapin tyylin. Niin että kaikki vaatteet käyvät yksiin. Hänellä on muutamat kuosilliset housut käytössä ja ne rajottaa aika paljon aina yläosaa tai toisaalta eipä se haittaa jos vaatteet ei käy aina yksiin.

 

Tilaan oikeastaan aina vaatteet netistä, tällä kertaa tilasin niin Kappahlista, gugguulta kuin babyshopista, sieltä mistä mieleisiä vaatteita löytyi.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.