26 marraskuuta 2022

MAKUUHUONEESEEN UUDET LAKANATKerrankin jotain muuta kuin valkoiset lakanat, nimittäin kun näin H&M:n nettikaupassa nämä rusehtavat lakanat niin oli pakko ne tilata. Onneksi meillä juuri sopivasti yhdet valkoiset lakanat meinaa lahota käsiin, niin oli hyvä syy tilata yhdet uudet.

 

 

Tykkään tosi paljon tuosta kevyestä valkoisesta päiväpeitosta jossa on mustat reunat, se on sopivan kokoinen myös pesukoneeseen laitettavaksi. Sillä meillähän koirat nukkuvat päiväunia kuin yöunia sängyssä ja niinpä pesulassa pestävä päiväpeitto tulee kalliiksi. 

 

 

Tummat petivaatteet ovat muuten siitä hyvät, kun nukutan A:ta, niin samalla voin olla puhelimella peiton alla, puhelimen valo ei kuulla peiton läpi lainkaan niin kuin valkoisista lakanoista :)

 

 

Seuraavaksi taidan tuoda hieman joulutunnelmaa makuuhuoneeseen. Ehkä yöpöydille pienet havupuut jos sellaiset löydän.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

3 kommenttia:

 1. Niin kauniit ja sopii hyvin teidän makuuhuoneeseen. Saanko kysyä onko ihana samettipäiväpeite 'ylimääräinen' ja mahdollisesti myynnissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla. Se on meillä varastossa ja odottaa pesulaan vientiä, meidän koirat nukkuu aina sängyllä ja se on koirien jäljiltä hieman tahrainen :D. mut siis toistaiseksi ehkä jemmaan ja jos joskus vielä käytän.

   Poista
  2. Ymmärrän, en minäkään raaskisi siitä luopua :). Olen yrittänyt metsästää vastaavaa, mutta valitettavasti ei kuulu enää Zarron valikoimaan (ainakaan nettikaupan). Muistaisitko merkkiä? Kiitokset vastauksestasi ja ihanasta blogistasi. Silmä lepää kauniissa kodissasi joita kuviin taidokkaasti tallennat. Päivieni ilo jo monen vuoden ajan.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.