22 tammikuuta 2023

TÄMÄN VUODEN SISUSTUSHAAVEET

 


Sain postaustoiveen tämän vuoden sisustushaaveista. Mietin jo että outoa, ei minulla tule mitään mieleen mistä haaveilen just nyt kotiin, mutta löytyihän niitä samoja haaveita mitä on jo monena vuotena ollut. Nykyään harkitsen tosi pitkään mitään ostoksia, saatan miettiä monta vuotta ostoa. En halua vain siksi mitään uutta että olisin kyllästynyt jo olemassa olevaan. Haluan muutenkin kannustaa enneminkin pitkäikäisiin hankintoihin kuin siihen että vaihdetaan esimerkiksi ruokapöytää parin vuoden välein.

 


No tässäpä sitä päästäänkin sisustushaaveeseen jota olen jo monta vuotta miettinyt. Nimittäin miksi edes hankin reilu 10 vuotta sitten näin ison ruokapöydän? Haaveilen hieman pienemmästä ja ehkä ovaalinmuotoisesta ruokapöydästä. Jossain vaiheessa mietin pyöreää pöytää, mutta mieheni on sitä vastaan, niin ehkä ovaali olisi kompromissi näistä. Marmorinen pöytä, ehkä.

 


Eniten haaveilen uusista keittiönkaapinovista ja uusista tasoista. Silloin reilu 10 vuotta sitten kun rakensimme, en raaskinut ottaa kivitasoja. Ja mietin, että ne voi sitten myöhemmin vaihtaa… no arvaa tuleeko vaihdettua? Suosittelen panostamaan raksa-aikaan jo just niihin mistä haaveilee, koska silloin se hinta menee samaan rakennusbudjettiin. Kun myöhemmin, se taas tuntuu suuremmalta summalta. Ehkä nyt voisi jo miettiä kivitasoja, kun onhan me jo reilu 10 vuotta tässä asuttu.

 


Olohuoneeseen haaveilen edelleen nojatuolista, mutta tämä haave saa vielä muhia, koska en ole vielä siihen täydelliseen tuoliin törmännyt. 

 


Mutta eipä minulla ole mitään ihmeellisiä sisustushaaveita, koska tykkään kodistamme näin ja tyyli on vuodesta toiseen sama. Pienet muutokset jo piristää niin paljon, että niillä saa sitä vaihtelua mitä kaipaa. Vaikka toisaalta listaahan saisi pidemmäksi kun välillä haaveilen uusista yöpöydistä, erilaisista valaisimista jne.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

1 kommentti:


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.