06 tammikuuta 2023

VUODEN ALKU, RAIKKAUTTA KOTIIN

 


Joulu meni ja uusi vuosi meni ja kohta kolmen viikon joululoma takanapäin ja arjen pyörteissä taas kiinni. Me ollaan lomailtu kotona. Jouluaatto ja uusivuosi olimme porukoillani. Tänä vuonna uusi vuosi meni niin hyvin eikä koirat pelännyt lainkaan. Lähimpien rakettien paukkuessa soitin pianolla joululauluja ja koirat vieressä leikki siskojeni koirien kanssa. 

 

 

Pari päivää sitten raivasin joulukoristeet ja samalla innostuin raikastamaan kotia. Kuusen mukana siirtyivät huonekalut ja vaihtuivat asetelmat. Tyhjensin pöydät ja karsin nurkkia. Muutaman päivän ehti olla tämä asetelma sohvapöydällä, kun taas tänään tuli se tuttu ja turvallinen väriyhdistelmä. 

 


 

Tammikuun ensimmäinen tulppaanikimppu näytti niin ihanalta pakkaspäivien rinnalla. Valkoiset tulppaanit tuo talven tuntua sisällekin.

 


Lomalla olen käyttänyt A:ta ja serkkuja lähikentällä luistelemassa ja kokannut välillä 6 lapselle ruokaa, niin ihana kun olemme saaneet monet yövieraat loman aikana. A haluaisikin vielä jatkaa lomaa, kun on niin ihanaa ollut, mutta minä jo kaipaan arkea.

 


Sen lisäksi olen askarrellut enemmän kuin vuosiin. Miten askartelu viekään mukanaan. A on saanut leikkeihinsä niin hevostallin kuin varustehuoneen satulatelineineen ja hyllyineen kuin avattavia riimuja. Seuraavaksi taidan askarrella satulahuopia neidin toiveesta.

 


Tänä vuonna taidan ommella enemmän, sillä monta ideaa on mielessä. Sekä korjata vaatteita ja jatkaa niin niiden käyttöikää sekä pitää lukua uusista hankinnoista. Viiden vaatteen haaste kuulostaa nyt houkuttelevalta. Eli saa ostaa vain viisi uutta vaatetta tänä vuonna. Viime vuonna minulla taisi luku olla kenkien ja ulkovaatteiden kanssa 15 kpl.

 

Toivottavasti siellä on myös ollut ihana joulu ja vuoden alku <3. Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Ihanan raikasta! :) Mielenkiintoiselta ja kokeilemisenarvoiselta kuulostaa tuo vaatehaaste. Kiva olisi lukea tämän vuoden sisustushaaveista. Onnellista alkanutta vuotta. -Sanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :), joo siihen haasteeseen kuuluu (instassa tuli vastaan) että kirpparilta ostettuja ei lasketa, mut mun mielestä vaate kuin vaate lasketaan :D. Katsotaan miten toteutuu kun ei mulla niin paljon vaatteita ole, mut toisaalta aika vähällä sitä pärjääkin. ja hei kiitos vinkistä, yritän toteuttaa pian postauksen sisustushaaveista, niitä on muutama ollut jo aika pitkään mielessä.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.