15 helmikuuta 2023

ETEISESSÄ

 


Ihanaa helmikuuta, sehän onkin jo puolivälissä. Meillä oli mitä ihanin helmikuun alku kun suuntasimme lomalle lämpimään. Viikko lomalla teki niin hyvää. En tehnyt oikeastaan mitään, olin vain ja nautin auringonpaisteesta perheen kanssa. 

 


Loman jälkeen on saanut nauttia valoisista aamuista ja auringonpaisteesta joka päivä. Juuri parhaat ulkoilusäät just nyt. Hiihtoa ja luistelua siis tiedossa seuraaville päiville ja viikoille, kohtahan se on jo hiihtolomakin. 

 


Eteisessä on pientä sisustusmuutosta tapahtunut. Tuolirallia ja kalusteiden siirtoa puolelta toiselle. Maljakossa viimekesäiset takapihan hortensiat mitkä kuivuivat niin kauniisti. 

 


Jos mietitte plafondeja, niin nuo eteisen valaisimet ovat minusta niin kauniit ja valaisevat koko tilan. Nuo on Le Klintin plafondit ja muistaakseni se pienempi koko ja muoviset. 

 


Tämä tilava eteinen on myös mun jumppasali. Löytyy peiliä kaapiston verran ja juuri tilava pomppimiseen ja treenaamiseen.  Aloitin taas tammikuussa HIIT-treenit ja yleensä joka päivä sen jälkeen, kun olen vienyt A:n päiväkotiin ja käyttänyt koirat aamulenkillä, teen treenin ennen töiden aloittamista. Tulee tehokas päivän aloitus.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.