20 helmikuuta 2023

LASTENHUONEESSA – SAMAT LEIKIT PÄIVÄSTÄ JA VIIKOSTA TOISEENVinkki lastenhuoneen siistinä pysymiseen: leikkien jatkuminen päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen, ei tarvitse koskaan järjestellä kun siellä ne leikit jatkuu. Heh ja niin toimivaa! 

 


 

Meillä leikitään pääsääntöisesti aina Shleicheillä ja leikit on tuolla lastenhuoneen lattialla tai olohuoneessa ja keittiössä. Pääsen niin helpolla kun ei tarvitse järjestellä lastenhuonetta oikeastaan koskaan. Välillä yhdessä A:n kanssa siivotaan ja järjestellään tallia ja varustehuonetta, siinä menee se 5 minuuttia. 

 


Nuo seinätarrat tuo ihanasti täytettä maalatuille seinille, lastenhuoneessa saa minusta olla enemmän runsautta ja katseltavaa. Kuten seinähyllyille laitetut kirjat antaa inspiraatiota tarttua kirjoihin ja lukemiseen.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

4 kommenttia:

 1. Näistä sain inspiraatiota lastenhuoneeseen; varsinkin nuo seinätarrat on kivoja. Minkä merkin sänky on kyseessä? Huomaan, että nukella on samanlainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla :). Tuo sänky ja nuken nuken sänky myös on Sebra merkkiset. Sieltä löytyy vaikka mitä ihania lastentuotteita :).

   Poista
 2. Ihanat heppaleikit A:lla. Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, ja ite voin askarrella lisää juttuja leikkeihin.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.