02 huhtikuuta 2023

PÄÄSIÄISKORISTELUA OLOHUONEESSA


Onneksi laitoimme ensimmäiset pääsiäiskoristeet jo monta viikkoa sitten, kun nyt viimeiset pari viikkoa on mennyt niin koiraa hoidellessa että koristelut on jäänyt puolitiehen. Laitoin ensimmäisenä nuo vuosia sitten hankkimani Georg Jensenin munanmuotoiset rasiat esille. Pääsiäisen aikoihin olen noihin rasioihin laittanut pääsiäiskarkkeja ja suklaamunia. 

 


 

Tänään sitten illasta koristelin pajunkissat valkoisilla höyhenillä, mitkä olen pari vuotta sitten ottanut talteen rikkonaisesta lampunvarjostimesta. Lisäksi piilotin suklaamunia höyhenpesään. A ei halunnut virpoa joten virpomisoksia ei sitten erikseen koristeltu, hänestä kun munan etsintä kotona on niin paljon jännittävämpää. 

 


Hän on jo monena aamuna herännyt ja pompannut vauhdilla sängystä katsomaan onko pääsiäispupu tuonut yllätystä. No ei vielä ole pääsiäinen olen kertonut kun on vähän harmittanut. Tänään hän sitten kyseli onko pääsiäispupuja olemassa, onko hammaskeijuja olemassa ja ei minun ei-vastaus ollut mieleinen vaan kyllä niitä on hänen mielestään olemassa ja niin hän saa uskoa.

 

 

Täällä alkaa nyt vaali-illan seuraaminen, niin jännittävää.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.