23 huhtikuuta 2023

KEITTIÖN SEINIEN UUSI SÄVY

  


Miten ihmeessä tämä huhtikuu on mennyt näin vauhdilla? En ole ehtinyt edes päivittämään blogia, kun toisinaan elämä vie ja tapahtuu kaikenlaista niin että vapaa-aika menee levätessä tai sitten touhutessa pää kolmantena jalkana.

 


Huhtikuussa olen ehtinyt tekemään A:n kanssa kaksi reissua, ensiksi huhtikuun alussa kävimme Helsingissä ja kevätmessuilla ja sitten viikko sitten viikonloppu meni Tampereella, jossa käytiin Hevoset-messuilla.

 


Jokaisen reissun jälkeen pienempi koira on ollut kipeä, joten reissusta palautumiseen on kuulunut myös kipeän koiran hoitoa. Niinpä ajattelin, etten hetkeen käy missään yönyli reissuilla ilman että koirat lähtevät matkaan. Toisella taitaa olla vain ikävä…

 

Ja sitten pääsiäisenä päätin maalata eteisen, keittiön, keittiön ja käytävän seinät. Siinähän meni pidempään kuin kuviteltu pari päivää. Näissä kuvissa näkyy uusi sävy. Ihanan neutraali harmahtava vaalea sävy. Koodia tosin en tajunnut ottaa rautakaupassa käydessä ylös, joten sitä en valitettavasti muista. Joku NCS – ja jotain se oli.

 


Tämän viikon lämpö ja auringonpaiste sai innostuksen terassin siivoukseen ja trampoliinin kasaukseen. Kun olin saanut trampoliinin kankaan lähes viimeisen jousen laitettua, huomasin että kangas meni väärinpäin… no ei auttanut kuin purkaa ja aloittaa alusta.

 


Innostuin myös esikasvatuksesta ja nyt meillä keittiöntasolla on tomaatin- ja mansikantaimia (jotain pieniä metsämansikanmakuisia) sekä koristeporkkanaa ja tsinniaa. Lisäksi eteisessä on daalianmukulat esikasvamassa. Puutarhassa käyskentely on kiinnostanut vuosi vuodelta enemmän.

 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.