07 kesäkuuta 2023

MAANANTAILISTA

 Mikä oli viikonlopun paras juttu?

Meillä viikonloppu alkoi jo keskiviikkona, kun päätettiin extempore lähteä torstai-perjantai reissuun. Kotimaanmatkailua koko perheellä. A sanoi hotellissa: äiti niin kivaa kun isä ja koirat on meidän mukana <3. Käytiin Torniossa ja Kempeleessä. Ja lauantaina oli 15 sisaruksestani nuorimmaisen lakkiaiset, miten ihana oli nähdä lähes kaikki sisarukset lapsuudenkotona yhtä aikaa. Ihana viikonloppu takana.

 


Miltä näytät tänään?

Toivottavasti pirteältä :). Päällä mustat leveät housut, valkoinen t-paita, musta neuletakki ja valkoiset tennarit. Hiukset sotkunutturalla niinkuin joka päivä.

Päivän suunnitelmat?

Aamu alkoi uimakoululla. A aloitti kesäloman ja heti kesäloman alussa on uimakoulu. Ja koska yrittäjänä loma on myös vähän töitä, niin tänään tulee A:n serkku häntä hoitamaan alkuviikon ajan ja voin itse tehdä töitä. Tosi kivoja suunnittelutöitä onkin työn alla.

 


Mitä odotat tältä viikolta?

Lämpöisempiä kelejä. Tänään on ehkä pakko lämmittää takkaa, koska sisällä on jo alle 20 astetta lämpöä, missä se auringonpaiste viipyy?Mitä aiot syödä tällä viikolla?

Tänään pastaa jauhelihatomaattikastikkeella, joku päivä grillataan makkaraa, ehkä kanakermakastiketta ja riisiä ja mitäs vielä, jotain mitä tekee mieli. Parasta kanakastiketta tulee, kun laittaa paistettujen kanasuikaleitten joukkoon purkin kaurakermaa ja yhden suolakurkun palasina, aivan parasta kastiketta.

 


Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?

Hmm, saada työt keskiviikkoon mennessä tehtyä niin että voin sitten lomailla loppuviikon ilman että pitää töitä tehdä samalla. Minullahan on tavallaan 1/9 lomaviikko tänään aluillaan. Niin ihanaa kun on mahdollista pitää A koko kesän kotona.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.