28 toukokuuta 2023

ETEISEN TAPETTISEINÄN MUUTOS

 


Miten helppoja neliöitä, eteinen suuremmaksi seiniä maalaamalla. No ei nyt kumminkaan neliöitä tullut lisää, mutta vaaleutta ja valoisuutta niin tila näyttää suuremmalta mitä aiemmin. Poistin eteisestä siis mustapohjaisen tapetin ja maalasin seinät. 

 

 

Pidempi penkki eteisessä on hyvä tavaran kerryttäjä. Siihen on niin näppärä riisua takit, hatut ja hanskat, varsinkin pienimpien. Toisaalta yhtä helppoa on minun ne tuosta penkiltä nostaa kaappiin.  

Viikonloppuna meillä oli A:n serkkuja yökylässä, joten lasten leikkiessä pihalla ajattelin ulkoilla itsekin ja istutin tomaatintaimia ruukkuihin ja harvensin etupihan aidasta myyrien järsimät oksat pois. Kuivuneita oksia lähti viisi ikean kassillista, mutta onneksi uudet oksat kasvavat nopeasti, kun aika harva pensasaita paikoin nyt on. Meillä on kadun puolella norjan angervoa aitana ja se näyttää harmi vain myyrille kelpaavan vähän liiankin hyvin.

 


Aurinkoista alkavaa viikkoa! Täällä se on viimeinen viikko ennen kesälomaa. Viisi työpäivää jäljellä ennen 9 viikon kesälomaa. Tai no yrittäjänä sitä tekee tietysti vähän töitä lomallakin, mutta rennolla otteella.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Hei, oletko kuullut myyräkarkoittimesta? Mitä jos laittaisit sellaisen pihalle niiden norjanangervo pensaiden lähelle. Äidilläni oli myös myyrä ongelma ja karkoitin ilmeisesti tepsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ja arvaa vaan olenko googlettanut kaikki keinot ja tutkinut mikä myyrä missäkin päin pihaa tonkii :D. Meillä on myyräkarkoitin pihalla ja no ne ei välttämättä kuulemma auta.. edelleen on myyriä ollut. Sitten olen laittanut haisevaa lannoitetta ja meillä on koiria, tosin niistä ei ole kyllä hyötyä myyriin. Pompittu trampoliinissa paljon jne. Mitään syötävää karkoitetta ei voi laittaa kun koirat.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.