16 heinäkuuta 2023

VIHDOIN LOMALLA

 


Niin se vaan yrittäjän kesäloma on mennyt töitä tehden, mutta nyt olen pari viikkoa oikeasti lomalla niin että yritän pitää työkoneen kaapissa. Kun on epävarmat ajat niin ei sitä viitsi olla töitä tekemättä silloin kun niitä on. Syksy voi olla sitten taas hiljaista aikaa niin silloin voi sitten lomailla.

 


Mutta onhan me jo ehditty tehdä kaikkea. Muutama reissu kauemmaksi, käyty Sinkkolan kotieläinpihassa, tivolissa, sirkuksessa ja nautittu vain kotona olosta tekemättä mitään sen ihmeempää. Ja sehän se on pääasia että A:lla on mieleinen loma. Ja hänelle riittää ihan vain kotona olo, kunhan saa vain useasti kavereita. Hän on ollut parilla heppaleirillä ja heppapäivässä, yökylässä serkuilla ja hänellä on ollut serkkuja yökylässä ja leikkimässä. Ollaan me ehditty mummolaan yökylään kanssa.

 


Oon nauttinut nurmikon leikkuusta ja vehreästä pihasta. Kiertänyt iltaisin pihamaalla katsomassa mitkä kukat nyt kukkii ja innolla odottanut daalioiden kukintaa. Ihanaa kun onnistuin ainakin melkein daalioiden kasvatuksessa, tuntuu että sehän on helppoa, vaikka isommat daaliat olisi kannattanut jättää latvomatta. Ne kun nyt on niin hidaskasvuisia, että voi tulla ensin syksy ja talvi ennen kukintaa. Tai tuon ne jossain vaiheessa lasitetulle terassille lämpimämpään. Kuvissa kesäkuun tunnelmia pihamaalta

 


Parasta kesässä on ollut se ettei olla suunniteltu mitään, menty fiiliksen mukaan. Ja tuntuu että me ollaan tehty jo vaikka mitä vaikka ollaan oikeastaan oltu vain kotona. Aika ihanaa. Nyt me odotellaan yövierasta, ystävääni jota en ole varmaan kahteen vuoteen nähnyt.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.