28 heinäkuuta 2023

KAP VERDE

 

 

Postikortteja helmikuiselta lomamatkalta Kap Verdeltä. Kesäisin tykkään lomailla kotona Suomessa ja matkat ulkomaille on kiva tehdä talvisin, kun täällä kylmää ja pimeää. 

 


Haaveilin alkuvuodesta lomasta lämpimästä mutta ei pitkistä lennoista, niinpä kohteeksi valikoitui Kap Verde (tosin kestihän ne lennot suuntaansa noin 10 h sinnekin). Oli ihan kiva kohde käydä, minne riittää yksi reissu elämän aikana. Saari keskellä merta oli sen verran tuulinen, että en uskaltanut kertaakaan uimaan, tuntui niin kylmältä niin uima-altaassa kuin meressä. A taas painui heti kohteeseen saavuttua lastenaltaaseen uimaan. 

 


Meillä oli All Inclusive, mikä on mielestäni juuri paras valinta lapsen kanssa matkustaessa. Ruokaa ja juomaa on aina saatavilla, kun nälkä tai jano yllättää. Lisäksi valikoimme hotellin, jossa oli lapsille ohjelmaa, kerhoa ja lastenallas liukumäkineen sekä leikkipuisto.

 


Seuraavan kerran haluan suunnata lämpimämpään kohteeseen. Joku 30 astetta olisi juuri sopiva lämpötila lomamatkalla auringossa. Jossa voitaisiin aamusta iltaan pulikoida A:n kanssa.

 

 

Minusta on niin ihana, miten helposti lapset saa uudessa paikassa uusia ystäviä. Heti ekailtana A löysi kaverin kenen kanssa leikki koko lomaviikon. Ja muita kavereita eri altailla pitkin viikkoa. Ei haittaa, vaikka aina ei ollut edes yhteistä kieltä, leikit sujuivat silti mainiosti.

 


Loma oli juuri sitä mitä kaipasi talveen ja arkeen. Otin tietokoneen matkaan, mutta en avannut sitä koko viikon aikana. Oltiin rannalla, uima-altaalla ja joka ilta lapsille oli Mini Disco Lollo ja Bernie maskottien kanssa. Lomalla parasta onkin olla vain yhdessä perheen kanssa, syödä rauhassa yhdessä ja puuhata just sitä mitä pienin haluaa.

 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.