25 huhtikuuta 2024

6 V SYNTYMÄPÄIVÄJUHLAT - AARTEEN ETSINTÄÄ

 


Meillä juhlittiin viikonloppuna huhtikuussa 6 vuotta täyttävää neitiä. Ensiksi lauantaina oli niin kaverisynttärit, mummosynttärit kuin kummisynttärit. Ja sunnuntaina juhlat jatkui kummin, serkkujen ja muitten sukulaisten kanssa.


 

 

Kaverijuhliin kutsuttiin 12 kaveria niin päiväkodista kuin naapurustosta ja lähes kaikki pääsi. Koska lapsia on parin tunnin ajan 10, mietin että pakko keksiä kivaa ohjelmaa missä menee mukavasti osa ajasta. 

 


Suunnittelin aarteen etsinnän, jota varten tein karkkivartaat jokaiselle lapselle. Piirsin paperille kartaksi talomme pohjapiirustuksen, johon merkkasin kolme tehtävää. Kun tehtävät oli suoritettu oikein, lisäsin karttaan aarteen paikan. Tehtäväksi tein plussalaskuja, olen huomannut, että A tekee tehtäviä usein itselleen ja tarkistaa ne itse, joten laskut näköjään kiinnostavat tuossa iässä. 

 Aarteen etsinnän lisäksi osa lapsista leikki myös piilosta ja väriä. Lapsilla oli niin hyvät leikit koko parituntisen ajan, että ei ohjelmaa enempää tarvinnutkaan. Sama aarteenetsintä toimi myös serkkujen kanssa. Tein vanhemmille lapsille kartan pisteisiin hieman vaikeammat laskutehtävät. 

 


Tämä aarteenetsintä oli kaikkien lasten mieleen, varsinkin aarteena olleet karkkivartaat olivat mieluisat. Karkkivartaita varten tarvitsee vain grillitikkuja, erilaisia pehmeitä karkkeja sekä pussit joihin vartaat sopivat. Aarretta varten meiltä löytyi sopiva aarrearkkukin, kannellinen kori oli juuri sopiva tähän leikkiin.

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.