10 huhtikuuta 2024

KEVÄT – JUHLAN AIKAA

 

 

Meillä alkaa ensi viikolla synttärikimara, kun kaikilla viidellä perheenjäsenellä on synttärit parin seuraavan kuukauden aikana sekä myös äitienpäivä on reilu kuukauden päästä. Vanhempi koira aloittaa ja nuorempi koira lopettaa juhlinnan.

 

Syksyllä meillä on eskarilainen, mihin tämä aika rientää, ja 6 vuotissynttäreiden suunnittelu on jo hyvällä mallilla. Aina muuten se just menneillään oleva ikä tuntuu ihanimmalta, vaikka toisinaan me höpöttelemme et olisipa ihana, kun olisit vielä yhtä pieni kuin tullessa <3. 

 

6-vuotissyntymäpäiväjuhlien teema on valittu ja synttärikutsut laitettu kaverisynttäreille. Vielä erikseen pidetään juhlat kummeille sekä mummeille. Tänä vuonna kutsuttiin 12 lasta, joten pakko oli miettiä ohjelmaakin, että selviän lapsikatraan kanssa, heh. Juhlien suunnittelu on aika ihanaa ja tänä vuonna päätettiin yhteistuumin teemaksi kirsikka. Askartelemista on aarteen etsintään ja vähän koristeluunkin. 

 


 

Äsken kysyin A:lta mitä toivoisit synttärilahjaksi? Hän vastasi: saat päättää itse, joku taulu tai kukkakimppukin käy. No hän tulee syntymäpäiväaamuna yllättymään, niin kivan lahjan on mielestäni hommannut.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.