18 huhtikuuta 2018

ARJEN LUKSUSTA ON...

Olen nautiskelija ja nautin niistä aivan pienistä arkisista asioista ja hetkistä. Siitä hetkestä kun olen kahvikuppi kädessä sohvalla ja koirat tulevat vierelleni rapsuteltaviksi. Kun herään auringonpaisteeseen. Se kun tarkenee nauttia ensimmäiset terassikahvit. Herkullinen kotiruoka. Just nyt söisin joka päivä uunikasviksia, nam! Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka.

 
arjen luksusta on puhdas, toimiva ja viihtyisa koti. Tilava eteinen
 
 
Jaana, AT HOME -blogista, haastoi tässä kuussa sisustusbloggaajaporukkamme  kertomaan niitä meidän arjen ylellisyyksiä ja arjen ilahduttajia:

"Sisustusblogien kevyeen kuvavirtaan on helppo uppoutua ja monesti lukijoita kiehtookin blogeista saatavat vinkit. Viime kuukauden arkiteeman inspiroimana, haastan bloggaajat kertomaan mitkä asiat tekevät heidän arjestaan ylellistä. Sillä kauniit kuvat eivät ole pelkkää kulissia vaan myös osa oikeaa elämää. Uskon, että joukolta sisustus- ja lifestylebloggaajia irtoaa parhaat vinkit arkisen elämän kohentamiseen pienillä iloa ja onnea tuovilla asioilla."

keittiö, arjen luksusta on toimiva ja puhdas koti.


Minulle arjen luksusta on:

päiväunet kesken päivän jos väsyttää. Joskus iltapäivällä menen sohvalle päikkäreille hetkeksi jos olen oikeasti todella väsynyt. Väsyneenä ei nimittäin saa mitään järkevää aikaiseksi ja pienen torkahduksen jälkeen on taas niin eritavalla energiaa!
 
arjen luksusta on kukat.
 
 
leikkokukat. Meillä on lähes aina jossakin pöydällä leikkokukkia. Niin olohuoneessa, keittiössä kuin makuuhuoneessa.
 
spa-hetki omassa kylpyhuoneessa.
 
arjen luksusta on aamukahvi. Keittiö, sisustus, villa h
 
 
aamukahvi kuumalla ja vaahdotetulla maidolla. Tämä on parasta aamuissa. Hitaat kahvihetket ja oma aika.
 
olohuone, sisustus, villa h,
 
 
puhdas, toimiva ja viihtyisä koti.

 
sauna. Meillä saunotaan usein ja eilen just laskin että kolmasosa meidän sähkön-kulutuksesta tulee suoraan saunomisesta. Aika hurjalta kuulostaa! Meillä on iso kiuas ja toisinaan sauna lämpiää neljä kertaa viikossa. Mutta saunahetkistä en luovu, kyllä se on vaan niin rentouttavaa päivän päätteeksi maata saunan lauteella ja vaihtaa ajatuksia puolison kanssa.
 
 
Mikä sinulle on arjen luksusta?
 
 
Follow me on:
 

2 kommenttia:


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.