13 huhtikuuta 2018

PERJANTAIN PARHAAT

chihuahua, perjantain parhaat, villa h blogi

Eipä voisi olla kauniimpi ja aurinkoisempi perjantai ja kolmastoista päivä! Tässä tulee perjantain parhaat sen kunniaksi.
 
Parasta just nyt kevät. Kevät, veden lorina kun lumet sulaa, asfaltti ja aurinkonpaiste. Tänään oli ensimmäinen päivä kun piti riisua takki koiria ulkoiluttaessa. Ah, rakastan kevättä!

olohuoneen sisustus, hattara matto, flos ic valaisin
 
Tuntuu ihanalta, kun voi lenkillä ilahduttaa toisia vaihtamalla kuulumisia (juttelemalla koirista). Eräs päivä juttelin vanhemman rouvan kanssa (jolla ei ollut nyt oma koira matkassa), joka sanoi että kun on koira niin tulee päivän sosiaalinen annos täyteen kun saa vaihtaa kuulumisia lenkin varrella. Yksinäiselle se on iso juttu, hän sanoi. Hän kyynel silmäkulmassa kertoi ettei hänen koiransa jaksa enää lenkkeillä ja silloin myös tuo sosiaalinen puoli jää vähemmälle. Varaan jatkossakin lenkeille aikaa niin että voin tarvittaessa jäädä juttelemaan ilman kiirettä ♥. Ja varsinkin tuo vanhempi koira on vain mielissään kun saa rapsutuksia lenkin varrella.

koirakaverit, chihuahua, koiran elämää, oma tyyli


Todella täyden viikon jälkeen on niin ihana vaihtaa vähän maisemia ja käydä minilomalla Helsingissä. Aamulla aikaiseen junaan ja etelää kohti.
 
Loppuviikon pelastus oli se että pääsin sittenkin hierojalle lyhyellä varoitusajalla. Miksi niitä aikoja ei tule ajoissa varattua? Vasta sitten kun päänsärkyä on aamusta iltaan ja illalla yrittää itse hieroa jotta saa nukuttua. Oman hierojan ollessa lomalla pääsinkin tuttava hierojaopiskelijalle harjoitusoppilaaksi. Mikä helpotus!

olohuoneen sisustus, flos valaisin, maalaus,
 
Nyt hetkeksi sohvalle noitten kahden karvapalleron kanssa niin jaksaa taas illan tehdä töitä.
 
Ihanaa iltaa!
 
 
 
Follow me on:
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.