30 huhtikuuta 2018

MAANANTAILISTA

Villa H -blogi, eteinen, olohuone, sisustus, asetelma

Täällä on yritetty viime viikot olla superahkerana nimittäin töitten lisäksi on ollut kaikkea muutakin ihanaa puuhaa ja yksi minilomakin. Tässä tulee maanantailista: ajatuksia ja hetkiä menneeltä viikolta sekä vähän tästäkin viikosta. 


Villa H, chihuahua, olohuoneen sisustus, hattaramatto, maanantailista


Nyt on menossa paljon erilaisia ja uusiakin työjuttuja. Mahtavaa! Kevät on aina se aika kun työpöytä pursuaa töistä mutta mulle sopii tämä kiire ja se on todella positiivista. Olen parhaimmillani silloin kun on pientä kiirettä. Näin yrittäjänä päivää voi venyttää ja tarvittaessa viikonloppunakin tehdä töitä.

Villa H, makuuhuone, makuuhuoneen sisustus, yöpöytä
 
Tiistaina olin tekemässä Kuopion IKEA-tavaratalossa kilpailukattausta. Oli kyllä todella ihana päivä! Tässä pääsee mun kattauksen suunnittelupostaukseen.


Perjantaina näin opiskeluajan ystävääni ja käytiin syömässä. Puoli vuotta sitten viimeksi näimme kun kokoonnuimme meille ystäväporukalla.
 
kevät sisustus, olohuoneen sisustus, Flos lattiavalaisin
 
 
Harvinainen shoppailureissu miehen kanssa (tätä ei ole tapahtunut varmaan kahteen vuoteen?). Ja olipa rankkaa, heh. Miten sitä ei jaksa enää kaupoissa kiertää? Käytiin kolmessa kaupassa ja puolessa välin mun piti päästä jo syömään, heh. Aikaakaan ei kulunut kuin kaksi tuntia koko reissussa, mutta olipas rankkaa, heh. Ehkei nälkäisenä pidä lähteä etsimään farkkuja.
 
koirat, chihuahua, L ja M, makuuhuone, sisustus, hattaramatto VM Carpet
 
 
Eilen lähdettiin vuorokauden mittaiselle reissulle 500 kilometrin päähän. Meillä mennään eikä meinata. Nimittäin me ei yleensä kauhean paljon aiemmin näitä lomia suunnitella. Matkatkin ostetaan yleensä viikko - kuukausi aiemmin. Mikäs sitä on hyvässä seurassa autossa istuessa kun voi samalla tehdä omia hommia tietokoneella. Kylläpäs autossa sai paljon aikaan! Ja saimme taas parhaat koiranhoitajat kotiimme, kun kaksi pikkusiskoani tuli meille hoitamaan L:ää ja M:ää.
 
eteinen, Villa H blogi, sisustusblogi, eteisen sisustus, ton-tuoli,
 
Uusi rytmi on tuonut lisää energiaa ja aikaa vuorokauteen. Olen viikon ajan herännyt noin tuntia aiemmin kuin yleensä, jotta ehdin tehdä enemmän töitä, sillä aamuisin saan paljon enemmän aikaan kuin vaikkapa iltapäivisin. Olenkin ollut illalla jo kymmenen aikaan valmis nukkumaan. Ennen menin vasta klo 23 jälkeen nukkumaan.

 
Ja nyt on istutettu melkein kaksi viikkoa terassilla pussissa olleet orvokit etukuistille. Tuli heti niin kesäfiilis kun sai valkoiset orvokit kuistille. Meidän etupiha on just etelään päin ja ai että siinä on lämmin kun kevätaurinko paistaa!
 
olohuone, Villa H, chihuahua, stingray keinutuoli, klassisen moderni sisustus
 
 
Ja hei sehän on huhtikuun viimeinen päivä! Toukokuu on meillä niin juhlakuukausi. On molempien synttärit normi juhlapäivien lisäksi.
 

Follow me on:

 

2 kommenttia:

 1. Kävin kurkkaamassa suunnittelupostaustasi kattauksen suhteen, kauniit suunnitelmat. Tulispa jo niin lämmintä, että pääsisi ulos syömään.
  Mukavaa vappua ja alkavaa toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun tykkäsit! No niinpä, tai ainakaan ei tarvii toppatakki päällä syödä terassilla ;). ja sitä samaa sinne!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.