04 huhtikuuta 2018

TERASSISUUNNITELMAA

terassin sisustus, riipputuoli, juuttimatto,
piha & puutarha, terassi


Pääsiäisenä meillä avattiin terassikausi. Grilli tulille ja siskon tyttöni kanssa syötiin ensimmäiset makkarat terassilla  talvitakit päällä. Siitäpä innostuneena ajattelin että nyt pitäisi lopultakin tehdä päätös mikä pöytä terassille tulee ja laittaa se tilaukseen. Tässä olsii hieman terassisuunnitelmaa siis. 
Työhuoneesta vien taas sohvan terassille kesäksi. Siinä on mukava lukea tai vaikkapa torkahtaa kesällä auringon lämmittäessä. Varastossa olisi juuttimatto, joka oli toissa kesänä terassilla, katsotaan laitanko sen nyt. Pöydän tultua pitää mallata minne se parhaiten sopii. Ehkä siirrän tuon riipputuolin erikohtaan ja pöydän siihen. Tuohon paistaa nimittäin ilta-aurinko just sopivasti. Muutamia viherkasveja tai kukkia voisi myös hankkia. Tai siirtää banaanipuun alut tuonne kesäksi.

 
tolix-tuoli, ton-tuoli
 
 
Tuoleiksi ajattelin alun perin mustia Ton-tuoleja*, mutta ehkä en raaski niitä ulos viedäkään. Metalliset Tolix-tuolit* on kyllä turvallisemmat ulos. Jos niitä muutaman siirtäisi kesäksi terassille ruokapöydän ympäriltä.
 
 
 
 
Hayn terrazzo-pöytä pyöreänä* tai neliönä* tai Fermobin kokoontaitettavat Bistro-pöytä joko valkoisena* tai mustana*.
 
 
Mikä pöytä olisi mielestäsi meidän terassille noista neljästä paras? Vai ihan joku muu?
 
 
* Sisältää mainoslinkkejä 
 
 
Follow me on:

 
 

5 kommenttia:

 1. Terassisuunnittelua on täälläkin ollut. Viime vuonna valmistui uusi pöytä terassillemme, mutta tuolit on edelleen hankkimatta. Saa nähdä josko tänä kesänä löytäisin sopivat uudet tuolit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teittekö itse pöydän terassille? Mulla ei kyllä ole taitoa tehdä itse joten valmiilla mennään. Mitä olen haaveillut tuonne terassille niin siinä pöydässä on vain aika pitkä toimitusaika.. noh jos tulisi kesäkuun lopussa niin onhan siinä vielä kesää jäljellä :).

   Poista
 2. Hei, onko terassinne lasitettu jo rakennusvaiheessa vaiko vasta jälkikäteen? Me haaveillaan nyt lasituksesta, mutta mellä ei varauduttu mahdolliseen lasitukseen vielä rakennusvaiheessa ja esim. lattia ei ole eristetty... Mites teillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, Lasitettiin jo rakennusvaiheessa, mutta alun perin ei siis suunnitteluvaiheessa vielä oltu lasittamassa :). Mutta ei sillä ollut vaikutusta, koska paikanpäällä kävivät mittaamassa minkäkokoiset lasit jne. Meillä tosiaan ei juuri siksi ole eristettyä ja valettua lattiaa vaan ihan normaali puurunko ja terassilauta. Toisaalta voisi asentaa lämmittimen lämmittämään terassia vaikka lattiassa rakoja, mutta emme ole kokeneet sitä ainakaan vielä tarpeelliseksi. Joka tapauksessa nuo lasit on ihan huiput, kun terassille ei sada eikä tuule. Voi grillata ja olla sadekelilläkin.. sekä kalusteet saa olla siellä läpi talven. Ihana kesäolkkari!

   Oisko teillä tarve eristetylle lattialle? Lämmityksen vuoksi vai?

   Poista
 3. Kiitti vastuksesta! Mukava kuulla, että normaali laudoitettu lattia toimii myös lasituksen kanssa. Nyt lasitus menee todelliseen harkintaan! Mua lähinnä rassaa terassille kulkeutuva pöly ja jatkuva paikkojen hinkkaaminen.

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.