01 huhtikuuta 2018

VIERASHUONEESSA NYT

beni ouarain matto, höyhenvalaisin, vierashuoneessa nyt
vanha kaappi, vierashuone, sisutusinspiraatio

 
Miltä näyttää vierashuoneessa nyt? Kirjoitin hetki sitten pientä muutosta kotona -postauksen ja toinen tila mikä koki muutoksia oli vierashuone. Vanha kaappi pääsi sinne taas pitkästä aikaa. Pyörittelin ensin huonekaluja tietokoneella ja kun muutos näytti kivalta, toteutin sen. Korkkinen kukkapöytä lähti varastoon odottamaan kesää ja terassikelejä. Nyt huoneeseen mennessä ensimmäisenä näkee viherkasvit. Nyt näyttää mun mielestä taas paremmalta ja tuntuu toimivammalta.
 
oma tyyli, musta beni ouarain matto

 
Tuo meidän vierashuone/ mieheni työhuone on ollut aina vähän sellainen mihin en ole löytänyt hyvää järjestystä. Ihan ok, mutta ei kumminkaan sitä parasta. Seuraavaksi kun kyllästyttää niin maalaan tuolta seinät. Maalaaminen onkin mielestäni nopein ja helpoin tapa tuoda muutosta tilaan. Niin ja täältä pääsee kurkkaamaan, miltä siellä näytti ennen muutosta. Kumpi parempi, ennen vai jälkeen?
 
beni ouarain matto, kaktus, vihertävät seinät, vierashuone
 
 
Ihanaa pääsiäisen jatkoa!
 
 
 
Follow me on:

4 kommenttia:

 1. Ihanan paljon viherkasveja! Mä oon ihan onneton niiden hoitamisen kanssa eikä ne oo menestynyt koskaan. Ehkä joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, just tänään kannoin viikunapuun roskiin kun se tais kuolla talven aikana... ja päätin että en kyllä enää osta noita :D. Nuo kaksi suurta kasvia tuolla vierashuoneessa on kyllä sellaisia joita ei saa tapettua!

   Poista
 2. Ihanat noi isot lattialla olevat ruukut! Onko Tine K:n? Mun mielestä aiemminkin näytti hyvältä, mutta tämäkin järjestys on super :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Ja joo on Tine K:n. Vaihtelu virkistää vai miten se menee ;).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.