25 huhtikuuta 2018

SISUSTUSAAKKOSET OSA 1

Olen lukenut muutamasta sisustusblogista sisustusaakkoset ja tykästyin niin paljon tähän postausideaan itsekin, että halusin minäkin tehdä omat sisustusaakkoset. Tässä tulee ensimmäinen osa aakkosista (A-M).
 
 
 
A

 
Ajattomuus. Seuraan jokin verran sisustustrendejä, mutta minulle tärkeintä ei ole trendit vaan että koti on viihtyisä ja oman näköinen. En ole trendien mukaan sisustaja vaan suosin ajattomia hankintoja varsinkin suurilla pinnoilla ja kalliimmissa huonekaluissa.
 
 
 
B
Banaanipuu. Olen niin ihastunut tuohon meidän banaanipuuhun. Ainut viherkasvi olohuoneessa nyt.  Olen jo vuoden verran saanut tuon banaanipuun kestämään elossa ja maanantaina siirsin siitä kolme pientä banaanipuunalkua omiin ruukkuihinsa. Toivottavasti kaikki ei kuole nyt tästä tönkimisestä!

 
C
Canon. Mun kameramerkki. Valokuvaaminen on niin rentouttavaa ja mieleistä puuhaa ja on niin vienyt mennessään. Viime syksynä vaihdoin kameraa uuteen ja entistä enemmän olen valokuvannut.

 
D
Dora Maar kulho. Ai että tykkään noista Jonathan Adlerin tuotteista! Haaveilen kyseisen merkin isommasta naamakulhosta (Dora Maar kulhosta).

 
E

Elämä. Koti on elämistä varten. Vaikka olen erittäin järjestelmällinen ja siivousintoilija niin kyllä meillä saa elää rennosti. Jos koira oksentaa valkoiselle matolle, niin mitä sitä sen enempää murehtimaan... Tai jos joku astia hajoaa. Aina saa uusia tilalle.

F
Flora, kukat. Meillä on varmaan aina jotain leikkokukkia jossain pöydällä tai tasolla. Hortensiat ja pionit ovat minun lempikukkia. Ja mieluiten ostan kukat aina valkoisena tai roosana.
 
 
G
Galleria. Rakastan tauluseiniä. Meillä on yksi taulukokoelma mun ottamista valokuvista. Rakastan sitä että kuvilla on tarina ja kuvat tuovat muistoja matkoilta ja menneestä elämästä.
 
H

Harmonia. Minulle on erityisen tärkeää kotona se että on siistiä, kaikelle tavaralle on paikkansa ja ettei tavaroita ole liikaa sekä kodin harmoninen sävymaailma. Katsoo minne päin tahansa, miellyttää sisustus silmää ja ympärillä on tilaa niin katseelle kuin liikkumiselle, niin se luo harmoniaa.
 


 
I

 
Inspiraatio. Inspiraatiota sisustamiseen saan niin lehdistä, kuten Residence ja Elle, sekä instagrammista ja pinterestistä. Selaan monesti odotellessa jotain niin pinterestiä kuin instagrammia, jonne on myös kätevä tallentaa inspiroivia kuvia eri kansioihin.
 

J

Järjestys on kaiken a ja o. Rakastan järjestelemistä ja se on myös niin rentouttavaa ja mieltä lepuuttavaa puuhaa. Tässä postauksessa: Onko meillä aina siistiä?, kirjoitinkin tästä aiheesta enemmän.

 
 
K

Kontrastit. Mielestäni sisustuksessa pitää olla kontrasteja. Esimerkiksi niin pehmeitä materiaaleja kuin koviakin, tai vaaleiden värien rinnalle tummaa sekä uutta ja vanhaa jne. Vanhoilla kalusteilla tai itse tehdyllä taululla saa myös kerroksellisuutta sisustukseen.

L

Lattia. Tähän on pakko laittaa lattia. Nimittäin se mistä haaveilen: on kalanruotoparketti. Ehkäpä tämä haave toteutuu sitten 5 vuoden päästä kun lattian uusiminen on ajankohtaista (eikös se ole kymmenen vuotta laminaatin uusimisväli...).

 
 
M
Messinki. Olen erityisen mieltynyt messinkiin niin valaisimissa kuin pienemmissä sisustusesineissä. Mutta ei minua haittaa lainkaan että samassa tilassa tai samalla pöydällä on niin kromia kuin messinkiäkin. Tykkään sekoitella eri metalleja keskenään.
 
Seuraavalla kerralla tulee loput kirjaimet N-Ö.
 

Follow me on:
 
 

4 kommenttia:

 1. Todella kiva postaus ja ihanat kuvat siivittivät postausta ❤
  Näitä voisikin miettiä... 🤗

  Iloista päivää 🌸💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hei tee ihmeessä omat kirjaimet! 💕

   Poista
 2. Kiva postaus ja mukavat aakkoset. Jään odottelemaan loppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiva kun tykkäsit 🖤. Ihanaa lauantaita sinne!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.