16 toukokuuta 2018

LÖYTÖ, LEMPIKUKAT MARKETISTA

RUM-lehti, leikkohortensia, banaaniletut, Villa H
banaaniletut, mansikat, kultaiset aterimet clas ohlson



Tänään nukuin ekat päikkärit terassin sohvalla. Vartin lepo teki niin hyvää. Vienossa tuulessa aina välillä nenään tuli terassilla olevan ruusun tuoksu.

Ostin tämän kesän ensimmäiset kotimaiset mansikat. Ja tein pitkästä aikaa banaanilettuja. Nam, miten ihmeessä näitä tulee tehtyä nykyisin niin harvoin?

valkoinen leikkohortensia, rum lehti, sisustus, inspiraatio
Villa H -blogi, interior, sisustus, hortensia



Ja ostin marketista lempikukkiani ja miten suuria ja upeita ne onkaan! Valkoiset leikkohortensiat oli cittarissa hintaan 6,5 e/kpl. Melkein puolet kukkakaupan hinnoista ja aika paljon suuremmat. Innostuin niin että ostin kolme. Heh. Säästöä vai mitä.

Kööpenhaminasta toin tuliaisena RUM -lehden. Niin inspiroiva ja kaunis lehti. Niin mun makuun. Harmi kun noita ei saa täältä... 

Ja oon niin nauttinut siitä miten luonto vihertää ja on kesä.


Follow me on:

4 kommenttia:

  1. Oi ihanat hortensiat, täytyypä mennä katsomaan, josko löytyisi paikallisesta cittarista myös. <3 Mä laitoin ekan hortensian ulos, ne on mun luottokukat ruukkuihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti on! Täällä oli noita valkeita ja vaaleanpunaisia. Mie ostin nyt terassille ruusun ja kuistille laventelit. Hortensiat on kyllä niin upeita ruukuissakin!

      Poista
  2. Viime pe ostin kukkakaupasta leikkohortensian 15e. Sitten suuntasin cittariin ja näin siellä juuri näitä ja hitsi kuinka h a r m i t t i kun olivat aivan upeita niin vaaleanpunaisena kun valkoisena 😍 koskaan aikaisemmin ei ole ollut ja täten en osannut odottaa. Nyt olen vlopuksi varannut pari kappaletta 🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi minä kävin ensin ruokakaupassa ennen kuin olisin suunnannut kukkakauppaan :). Ja en kyllä minäkään noita aiemmin ollut ruokakaupassa nähnyt! Oi nuo on kyllä niin upeita että kestävät varmaan maljakossa kolme viikkoa!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.