22 toukokuuta 2018

TYÖHUONEESSA

Villa H, sisustusinspiraatio, työhuoneessa
y-tuoli, wishbone, skagerak työpöytä, työhuoneen sisustus
Villa H, y-tuoli, työhuone, sisustus

 
Tältä näytti työhuoneessa ennen kuin vein sohvan kesälaitumille terassille. Nyt työhuoneeni onkin sitten erittäin avara. Mietinkin mitä laittaisin sohvan tilalle vai laittaisinko mitään? Nimittäin kesäksi voisin siirtää toimistonkin osittain terassille, niin eihän tuolla työhuoneessa sitten niin paljoa oleilisi. Mutta toisaalta pitäähän työhuoneen olla viihtyisä joka tapauksessa jotta siellä jaksaa tehdä töitä sitten niinä sadepäivinä.
 
Villa H, oma tyyli, eos vita valaisin, ikea sinnerlig sohva,
eos vita valaisin, työhuoneen sisustus, skagerak työpöytä


 
Aiemmin koirat tulivat nukkumaan tuohon sohvalle kun työskentelin työhuoneessa. Tietysti ne ovat aina siellä missä minä. Nyt ne on sitten oviaukolla ihmetelleet minnekäs sitä hyppäisi nukkumaan. No onhan tuolla vielä tuo super paksu ja pehmeä beni ouarain matto, mihin mennä lepäämään. Sohva työhuoneessa on myös ihana paikka pitää taukoa näytön ääressä työskennellessä. Selata lehtiä ja inspiroitua. Tuolla ikkunan alla onkin pino lehtiä näitä inspishetkiä varten.
 
Villa H, työhuoneen sisustus, beni ouarain matto, ikea sinnerlig vuode
 
Katsotaan löydänkö jotain kalustetta kotoa tänne tilaan. Palataan sitten seuraavalla kerralla siihen millaiseksi työhuoneen kesäsisustus muotoutui.
 
 


Seuraa, Villa H:

 

2 kommenttia:

  1. Tuo sun työhuone on kyllä niin viihtyisä ja kaunis, en ihmettele, että viihdyt siellä! Uskon, että keksit jonkun sopivan huonekalun tuonne siirrettäväksi kesän ajaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kun tykkäät! No jos ei muuta niin muutama taulu nojamaan seinää :). Ei ole onneksi iso tila niin ei välttis tarvitse muuta.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.