18 syyskuuta 2020

KEITTIÖN MATTO JA TÄMÄN HETKEN LEMPIRUOKIA

 Elokuussa haaveilin matosta keittiöön ja miltei samalta istumalta menin katsomaan paikalliseen liikkeeseen Pappelina mattoja ja tilaisin mallipalojen perusteella beigen maton keittiöön. Ihanasti toi matto lämpöä keittiöön ja matto tuntuu ihanan pehmoiselta jalan alla. On kyllä mukavampi työskennellä kuin pelkällä laattalattialla seisoessa, vakkain minulla on lähestulkoon aina sisäkengät jalassa.

 Pyörsin aika nopeasti mieleni siitä etten halua muovimattoa keittiöön, sillä ei puuvillamatto vaaleana olisi ollut yhtään järkevä valinta keittiöön missä roiskeita ja ruuanmuruja on varmastikin matolla. Milloin tippuu lasi tai kahvinpurut tms. 

 A on keksinyt itselleen loistavan korokkeen. Hän kuljettaa omaa tuoliaan ympäri kotia sinne missä haluaa korkeammalle ylettää. 

 


Samalla voisin vinkata meidän uusista lempiruuista:

  • lohikeitto pakaste peruna & keittokasvissekoituksesta ja pakaste lohikuutioista, tämä on oikea pikaruoka sillä syntyy ehkä max 15 minuutissa.
  • pinaattiletut (kauramaitoon tehdessä todella herkullisia)
  • pannari veteen tehtynä, parempaa kuin maitoon tehdessä
  • lihapullat, keitetyt porkkanat ja perunamuusi mantelimaitoon tehtynä
 
 


Olen vähentänyt huomaamatta kahvinjuontia ehkä kolmeen kupilliseen päivässä ja juonkin nykyään teetä päivällä sekä illalla A:n ollessa yöunilla. Tee hapankorppujen kanssa on maailman parasta. Hiljainen koti, kupillinen teetä ja aikaa omille jutuille on muodostunut rutiiniksi iltaisin.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.