15 syyskuuta 2020

RUOKAPÖYDÄLLÄ

 


Lauantaina kävin kukkakaupasta hieman syksyisiä leikkokukkia sekä pihamaalta syyshortensioita ja karhunvadelman oksia. Tein niistä kanaverkon avulla kukka-asetelman. Ja vitsit miten rentouttavaa puuhaa se oli. Kaikki muu unohtui kun keskittyi käsillä tekemiseen. Näitä pitäisi tehdä kyllä useammin. Olenkohan tehnyt kukka-asetelmaa sen jälkeen kun tein hääkimpun mieheni siskolle?

 


Minulla meinaa tulla aina valinnan vaikeus Joensuun kukkatalon toisaalta niin inspiroiva paikka.

 


Meillä ei ole hetkeen ollut ruokapöydän päädyssä mitään taulua ja minun mielestä se kaipasi jotain taulua ja kontrastia vaaleaan pöydän ja tuolien pariksi. Niinpä sitten kun sain kerran idean, laitoin saman tien tuulemaan ja siirsin olohuoneesta taulun tuohon ruokapöydän päätyyn. Tuo Pariisista ottamani valokuva ihastuttaa edelleen. Tulee kyllä hieman matkakuume seinillä olevia matkakuvia katellessa.


 

Ja kylläpäs muuten näyttää ruokapöytä ihanammalta viikonloppuisin, kun työkoneeni on kodinhoitohuoneessa. Työpisteenihän on jo vuosia ollut ruokapöydällä. Siihen kannan maanantaisin tietokoneen ja perjantaina siirrän kodinhoitohuoneeseen pois silmistä.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

3 kommenttia:

 1. Kaunis kimppu. Itse en koe olevani mitenkään taitava kukka-asetelmien tekemisen kanssa. Mutta, näin syksyisin innostun keräämään kukkia/kasveja luonnosta ja tekemään niistä erilaisia kransseja. Ensimmäinen ja vielä aika kesäinenkin kranssi päätyi mummuni haudalle, seuraava varmasti jää kotiin.

  VastaaPoista
 2. Itsekin ostan usein kukkakimpun perjantaisin iloksi silmilleni ruokapöydälleni.❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Adoptio-odottaja17.9.2020 19.12

  Aiheesta poiketen, haluaisin kysyä rattaista joista kirjoitit viime syksynä. Onko ne ollut hyvät?

  Itsellä rattaitten hankinta edessä. ��

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.