20 syyskuuta 2020

VIIKONLOPUN KUULUMISIA

 


Meillä on ollut viikonloppuna paljon menoa sekä A:n serkku yökylässä. perjantaina kävimme A:n serkun 2 vee synttäreillä ja samalla saimme yövieraan matkaan. Lauantaina juhlistimme äitiäni ja isää perheen kanssa. Niin ihana oli pitkästä aikaa nähdä montaa sisarusta perheineen kerralla. Viime kerta taisi olla viime joulu, kun olimme yhdessä koossa noin isolla porukalla.

 


Tänään me nukuttiin todella pitkään, yli yhdeksään koko perhe, ja ollaan otettu rennosti kotona. Illalla kävimme vielä toisessa mummolassa. Koirat olivat aivan innoissaan kun pääsivät pitkästä aikaa mukaan ja kylään.

 

 

Kun päivän oli niin tekemättä mitään, tuli illalla sisustusinspiraatio. Vaihdoin hieman valaisimien paikkaa ja uutta asetelmaa olohuoneeseen kuin eteiseenkin. Ah, nyt alkaa näyttää uudistunut olohuone siltä miltä haluan. Joskus se ottaa aikaa enemmän, että palaset loksahtaa paikoilleen niin kuin on ajatellut.

 


 

Tämä viikko oli aika täysi, kun oli monta palaveria sekä päälle kiireellisiä töitä. Niinpä minulle parasta rentoutumista on kyllä kodinlaitto ja sisustaminen. Ei tarvitse kuin esimerkiksi puoli tuntia vähän vaihdella asetelmia ja pyyhkiä pölyjä niin on jo ajatukset aivan muualla ja rentoutunut fiilis. 

 


 

Ihanaa alkavaa viikkoa!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.