12 syyskuuta 2020

TÄLLÄ VIIKOLLA...Tällä viikolla:

Tilasin eilen joulukalenterin itselleni. Ei tarvittu kuin pari sadepäivää niin ajatukset hiipi jouluun. Sanoin aamupalalla A:lle, koristellaanko joulukuusi joku päivä. Ja hän oli heti innoissaan mukana. Meillähän on viime vuoden joulukuusi, libanoninsetri, nyt vierashuoneessa. Tänä vuonna voin vähän seotakin joulun odotuksesta, koska A on juuri sopivassa iässä ymmärtämään hössötystä. Mutta joo, odotellaan pari kuukautta vielä.

 


Meillä on ollut kotoiluviikko, koska pientä nuhaa ja yskää. Maanantainen neuvolakäynti piti perua ja kerhot jäi pois tältä viikolta, mutta tämä on ollut ihana viikko näinkin. Outoa kyllä, olen tehnyt enemmän töitä kuin vaikka viime viikolla. Olen saanut tosi paljon aikaan A:n ollessa päiväunilla ja pari iltaa olen napottanut myös tietokoneella A:n ollessa isänsä kanssa. Ehkei tämä sairastelu sitten ollutkaan niin huono juttu.

 


Haaveilen kukka-asetelman teosta ja lähdenkin ihan kohta kukkakauppaan.

 


Ollaan kastuttu pari kertaa aivan totaalisesti kun ollaan lähdetty lenkille. Onneksi minulla on aina rattaiden sadesuoja mukana. A nautti sateesta, juoksi, hyppi ja pomppi. Parhaat ilot syntyvätkin sateella ulkona lätäkössä pomppien.

 


Tein varmaan ensimmäistä kertaa pinaattilettuja ruuaksi, eikä meillä tietenkään ollut puolukkahilloa, ja niistä tuli törkeen hyviä. Tein letut kauramaitoon ja nämä maistui koko perheelle. Tuli jopa parempia kuin normiletuista minun mielestä.


Ja lämmitettiin takkaa ensi kertaa tämän syksyn. Mikä sen tunnelmallisempaa, kuin istua takkatulen äärellä sateen ropistessa ikkunoihin.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

3 kommenttia:

 1. Sekotakin...seotakin.Takkatulen yhdyssana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 oon varmaan maailman huonoin äidinkielessä ja kirjoitusvirheet ei satu silmiin kun nopeasti luen tekstin läpi ennen julkaisua.

   Poista
 2. Teillä on ihana, kaunis koti!! t.sari s

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.