17 marraskuuta 2021

KRANSSI ULKO-OVELLE


Olen parina aiempana vuonna tilannut kranssin kukkakaupasta, mutta tänä vuonna halusin testata kranssin tekemistä itse. Niinpä lauantai-iltapäivä meni joululauluja kuunnellen ja kranssia tehden.


 

Männynoksia, erilaisia eukalyptuksen oksia, tuijaa, hopeakuusenoksia ja katajaa. Näistä tein jouluisen/ talvisen kranssin etuovelle. Kranssipohjana käytin viime vuoden kranssissa ollutta pohjaa. 

 


Miten ihanan rentouttavaa kukkien ja kasvien kanssa puuhailu on. Näkee heti kättensä tuloksen ja aika hurahtaa aivan huomaamatta. Kerran purin tekeleeni ja aloitin alusta, ja sitten noin 1,5 tunnin päästä sain kranssin valmiiksi. Lopuksi lisäsin vielä samettinauhan rusetiksi kranssin alareunaan. Ja se jouluinen tuoksu kotona, mikä havuista ja eukalyptuksista tuli.

 

 

Lisäsin ulko-oven ja ikkunoiden ympärille vielä havuvalonauhan, mikä viime vuonna oli olohuoneen ikkunaseinällä. Tänä vuonna en havunauhoja olohuoneeseen saa, koska ei ole enää verhokiskoja, mutta onneksi keksin niille toiset paikat.  Nyt on niin kausivalot kuin kranssi piristämästä pimeää aikaa.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.