04 marraskuuta 2021

LEIKKIPAIKKA OLOHUONEESSA


 

A:n lelut eivät kantaudu olohuoneeseen sohvan luo kuin todella harvoin, koska meillä on tämä leikkiteltta olohuonetilassa. Onko se nyt olohuonetta, eteistä vai ruokailutilaa sitten, ehkä se on leikkitila olohuoneessa. Tänne hän tulee useasti retkelle nukkejen ja nallejen kanssa. On niin hedelmiä kuin teetarjoilua ja piknikalustaa mukana.

 


 

Aika moni on luullut telttaa koirien teltaksi, mutta ihan A:ta varten se on hommattu. Tosin tänäänkin Miku nukkui teltassa tyynyn päällä päiväunet samaan aikaan kun A nukkui päiväuniaan terassilla rattaissa. Ja joka yö jossain välissä taitaa jompikumpi koirista teltassa nukkua ja kukapa ei tykkäisi lämpimässä taljan päällä nukkua, kun takka hohkaa lämpöä vieressä.

 


 

Eteisestä tullessa meillä on avara tila ilman mitään käyttötarkoitusta, niin ihana kun siitä tuli leikkipaikka teltan myötä. Olen yrittänyt saada A:ta nukkumaan kanssani teltassa, vaikka tulevana jouluna, mutta hän vain vastaa: kuka sitten nukkuu minun vieressä sängyssä jos nukut teltassa? haha, onneksi on vielä aikaa suostutteluun.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.