14 marraskuuta 2021

MAKUUHUONEEN TUNNELMAA

 


Saan silloin tällöin kysymyksen millä sävyllä makuuhuoneemme seinät on maalattu. Sävynä on Tikkurilan autiomaa. Välillä kävi jo ajatus maalata seinät vaaleammalla, mutta sitten hankinkin tänne verhot koko ikkunaseinälle, ja valoverho ikkunan edessä pehmentää sen verran sisälle tulevaa valoa, että tykästyin seinän sävyyn uudelleen. Ja erityisesti pimennysverhon pehmeä samettinen pinta on aivan ihana ja verhojen beige sävy toistaa kauniisti seinän sävyä. 

 


Noihin sängyn molemmilla puolilla roikkuviin Flosin valaisimiin on muuten parhaat polttimot löytynyt Watt & Veken jouluvalo valikoimasta. Tilasin viime vuonna tähtiin tulevia polttimoita muutaman ylimääräisen ja laitoin ne noihin. Ihanan valkoista ja kirkasta valoa. Yleensä noita valoja tulee makuuhuoneessa käytettyä, koska ne ovat kirkkaimmat. 

 

Meillä on aina valkoiset lakanat. Meillä on kolme valkoista lakanaa ja pussilakanaa, yksi käytössä, yksi pesussa ja yksi kaapissa. Joskus mietin, että pitäisikö hankkia muunkin väriset, mutta toisaalta kun ei tarvitse muuta varten, niin turhaa kuluttamista. Ostaa sitten erisävyllä, kun joku pussilakanoista hajoaa.

 


Tämä makuuhuoneen rauhallinen tunnelma on niin ihana. Beige tuo levollisen tunnelman huoneeseen. Uutta ilmettä makuuhuoneeseen tulee vaihtelevin asetelmin yöpöydillä ja erilaisilla kukilla.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.