08 marraskuuta 2021

MAANANTAILISTA

 


Mikä oli viikonlopun paras juttu?

Me oltiin koko perhe koko viikonloppu kotona. Miten pitkältä viikonloppu tuntuikaan, kun ei ollut mitään erityistä suunnitelmaa ja tehtiin vain mikä tuntui kivalta. Kävin sunnuntaina myös työmaalla ja vasta perille mentyä, tajusin että olen tullut Kolin kansallispuiston viereen. Kun ajoin kansallispuiston reunaa niin kyllä se metsämaisema oli vaan niin upea ja kaunis. Meiltä kolille on tunnin ajomatka, mutta eipä ole tullut vuosiin siellä käytyä. 

 


Miltä näytät tänään?

Perus nutturakampaus ja musta rento asu eli leggingsit, t-paita ja neuletakki.

 


Päivän suunnitelmat?

A päiväkotiin – koirien kanssa lenkille – pikainen treeni – ja töihin – A päiväkodista – kotoilua ja välillä lenkkeilyä. Tällä kaavalla menee alkuviikko, kun A on päiväkodissa. Kolmen päivän työviikko tuntuu niin lomalta nyt. Tänään on myös siivouspäivä, ennen iltaruokaa siivoan ja päivän aikana pesen viikon pyykit. Tykkään näistä tehokkaista maanantaipäivistä niin paljon, viikko alkaa aina reippaasti. 

 


Mitä odotat tältä viikolta?

Odotan pikkupakkasta ja lumisadetta, sillä pimeys tulee jo heti neljän jälkeen. Meidän toinen koirista pelkää pimeää, niin hän ei suostu iltaisin oikein lenkille.  Odotan myös sitä, että ehtisin tehdä työjutut oikeasti alkuviikosta, ettei jäisi taas loppuviikkoon töitä. 

 


 

Mitä aiot syödä tällä viikolla?

Pasta Carponaraa, riisipuuroa ja marjakiisselia, jotain jauhelihasta, perunoita, pastaa, kasviksia yms. eli peruskotiruokaa. Tilaan kerran viikossa ruokaostokset kotiintoimitettuna (aika vakiot) ja sitten teen ruuaksi mitä sillä hetkellä tekee mieli tai kysyn mitä A haluaisi ja annan muutaman vaihtoehdon.

 


Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?

Olisipa kiva käydä loppuviikosta siskoni rantatontilla minne en ole vielä ehtinyt käymään. Ja samalla toisen siskoni luona. Nautin siitä, ettei kauheasti suunnitelmia viikolle vaan mennään sen mukaan mitä jaksaa ja mihin on intoa. Odotan ihanaa ja leppoisaa viikkoa.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

6 kommenttia:

  1. Draga mea,
    Program de viata sanatoasa si placuta! Imi place mult, mai ales ideea: "să merg în funcție de ceea ce pot face față și de ceea ce sunt entuziasmat".
    Simt la tine o viata de calitate obtinuta prin trairea alaturi de cele mai dragi fiinte, inconjurata de lucruri frumoase si confortabile, aproape de miraculoasa natura!
    Cele mai bune ganduri,
    Mia

    VastaaPoista
  2. Mikä on teidän makuuhuoneen seinän sävy, se on tosi kaunis ☺️

    VastaaPoista
  3. Teidän viikko kuulostaa kivalta! Tässä omia suunnutelmiani:
    1. Viikonloppuna tällä kertaa parasta oli ehkä onnistunut juoksulenkki.
    2. Työvaatteita tälle päivälle en ole vielä päättänyt, mutta ehkäpä suorat housut, t-paita ja neuletakki. Tai sitten sukkikset ja joku trikoomekko.
    3. Päivän suunnitelmat: aamupuuhien jälkeen lapsi kouluun, minä salille ja sieltä töihin. Iltapäivällä ruoan laitto, lapsi treeneihin ja itse menen lenkille, jos sää sallii. Yritän houkutella lapsen vielä kauppaan ostamaan hänelle lämpimämmän takin, mutta jos hän ei enää jaksa, niin mennään sitten viikonloppuna.
    4. Odotan tältä viikolta aika tavanomaista arkea, eli töitä, harrastuksia ja kotihommia. Isänpäivä tuo vähän ekstraa, kun tehdään hyvä aamupala lapsen kanssa koko perheelle.
    5. Kotiruokia meilläkin luvassa: ma oli lihapataan, eilen ja tänään mureketta, huomenna linssikeitto ja pe kalaa. La ehkä uuniperunoita eri täytteillä ja su taas kalaa jossain muodossa.
    6. Odotan sitä, että voisin pitää viikonlopun vapaana. Taas on mennyt kuukausi ilman yhtään vapaapäivää, mikä alkaa häiritä nukkumista. Odotan, että voisin liikkua, lukea ja olla vain kotona perheen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ihana kommentti <3 ja oi, uuniperunoita pitää kyllä tehdä kans joku päivä, kiitos vinkistä. Olen kans niin vapaan tarpeessa, kun nyt on ollut niin paljon menossa ja monena iltana ollut vielä asiakastapaamisia. Onneksi huomenna vapaa! Ihanaa viikonloppua.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.