12 marraskuuta 2021

MITÄ PALVELUITA KÄYTÄN ARJESSA?


Mitä palveluita käytän arjessa?

 

Siivous

Pari vuotta sitten päätin ulkoistaa ne siivoushommat mitkä ei ole minulle mieluisia. Joten meillä käy kerran kuukaudessa siivoaja, joka siivoaa vessat, pesuhuoneen, saunan lasiseinän sekä peilit. Niin ihana kun nyt pysyy pesuhuone ja varsinkin saunan lasiseinä aina puhtaana. Kerran vuodessa otan myös ikkunoiden pesun, yleensä keväisin ja sitten syksyisin pesen itse. Siivouksen ulkoistaminen on kyllä ollut ehkä paras päätös. 

 


 

Kauppaostokset

Olen nyt tilannut reilu kaksi vuotta ruokaostokset kotiin. Tästä palvelusta en helpolla luovu. Nimittäin kyllä se kaupassa käynti on raskasta, varsinkin kantaa niitä viikon ruokaostoksia autoon ja autosta keittiöön. Mielelläni maksan sen 9,90 e keräilystä ja kotiin toimituksesta. Me käytiin ennen samalla lailla kerran viikossa viikon ruuat ostamassa ja nyt kerran viikossa tilaan kauppaostokset kotiin. Ja toisaalta ruuan tilaaminen kotiin, säästää myös rahaa, kun ei tule niitä heräteostoksia kaupassa käydessä.

 


Hieroja

Käyn hierojalla kerran kuukaudessa. Vaikka kuinka pitää taukoja töitten lomassa, niin huono työasento ja välillä jumahtaminen samaan asentoon tekemään töitä saa hartiat ja selän juntturaan.

 

 


Kuten listasta huomaa, niin oikeastaan kaikki palvelut mitä käytän arjessa, säästää omaa aikaa johonkin muuhun. Vaikka sitten työntekoon tai lapsen ja perheen kanssa oleskeluun.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.