30 toukokuuta 2013

KANKAITA

Sadepäivää odotellassa. Ei tartteis kastella pihaa niin paljoa ja toisekseen nämä kankaat odottelee ompelua ;). Tuosta raitakankaasta tulee työhuoneeseen verhot, ehkä kappa. Sit tuosta sekakuviollisesta kankaasta tulee vierashuoneeseen pitkät verhot. Täplikkäästä kankaasta tulee pari tyynynpäällistä sekä päällystin sillä nuo vierashuoneen tuolit. Semmosta puuhailua pihahommien välissä :).

8 kommenttia:

  1. Kivoja kankaita. Onko tuo pilkullinen Ikean kangasta. Olen miettinyt että sellaisesta tekisi jotai, pöytäliinan tai keittiöön kappa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on, tai nuo kaikki on ikeasta :). Tuo kangas käy kyllä moneen. Just kävin ompelukoneen lainaan ja jos sitä tässä illan päällä jo vähän verestelis muistoja :D

      Poista
  2. Tuo iglu-kangas on aivan ihana! Mistä olet löytänyt sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kaikki kankaat on ikeasta, piti ihan tarkistaa et onko siinä iglukin ;).

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Eikö ;) meinasin tässä alkaa testailee ompelukonetta, et vieläkö sitä osais tehä suoraa :D

      Poista
  4. Hienoja kankaita! Mä tykkään kanssa tuosta Ikean Trådklöver kankaasta, tein siitä tilanjakajan - on sopivan ilmeikäs, muttei hyppää silmille kuitenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Katja! Ja mukava kun kommentoit, löysin samalla sun blogiin :). Se on kyllä ihanaa kankasta, ompelin siitä pari tyynynpäällistä ja sit nuo tuolit päällystin.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.