22 elokuuta 2013

AAMULLA VARHAIN

kun aurinkonousi, kun minä unestani heräsin... Mitenkä sitä onkaan unahtunut et aamuisin sitä on kaikkein tehokkain? Eilen aamulla silitin suuuuren pyykkipinon, varmaan koko kesän tyynyliinat, ja puhdistin ja hoidin kaikki kengät. Nyt taas passaa liata ;). 

Mua kehtuttaa ruuanlaitto, jos paistinpannut on likaisena tiskialtaassa. Niinpä tänä aamuna tein tiskihommat. Onpas mukava mennä kotiin, kun koti siistinä. Ja aamuisin kotihommatkin sujuu leikiten. Huomen aamuna vuorossa voiskin olla siivous. Kuvat meidän keittiöstä.

15 kommenttia:

  1. Niin kivan näköinen keittiö. Täytyi useamman kerran katsella ja ihailla kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä Marrun kanssa - tosi kivan näköistä! Mutta aamuista olen täysin eri mieltä kuin sinä - aamut ei ole minua varten ollenkaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! haha, mut tosiaan mun aamut alkaa vasta 8 jälkeen ;).

      Poista
  3. Mistä ihmeestä oot löytänyt noi vaaleanpunaiset esineet tonne hyllylle? Noi on sitä sävyä mitä oon etsinyt jo pidemmän aikaa :) Juulinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Juulinen, mie oon ostanut nuo noin 10 vuotta sitten Helsingistä, jostain sisustusliikkeestä. Tuli ekana mieleen et oiskohan se liike ollut Moko? Mut toivottavasti löytäisit jostain oikean sävyn! Välillä nuo on ollut kaapin kätköissä mut nyt taas esillä.

      Poista
  4. Teidän keittiö on kyllä tosi kaunis! Paljon kivoja ja persoonallisia yksityiskohtia : ) Ja tuo valkoinen liesituuletin on just sellainen, jota mekin suunniteltiin, sitä vaan ei ainakaan silloin ennen saanut huippuimuri-systeemille sopimaan.

    Ne aamut, ois niin kiva olla sun tapaan reipas ja tehokas : ) Mutta mulla se vireys tuppaa nousemaan iltaa kohti ja sitten kukun yömyöhään. Siihen tapaan yritän kyllä kovasti saada parannusta aikaan : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Päivi :). Tosiaan tuota ei saanut huippuimurilla nytkään, mut mulle tärkeämpi oli tuo ulkonäkö ;D. haha. Mulla vireys on korkeimmillaan aamulla ja iltaisin, päivällä laiskottaa ;). Mut tosiaan mun herätyskello soikin yleensä vasta 8 jälkeen..

      Poista
  5. Ompas kivan näköistä, ja jotenkin tutunoloista :) Meillä sama Tolomeo keittiön seinällä, olisko vain yhden isommassa koossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon Jenni :). Pitääpä tulla kurkkaa teiän keittiötä ;).

      Poista
  6. Kuvissa on jotain niin kaunista ja harmonista. Toisin, kun kun mun aamuissa. Oon sellainen yöpuuhailija. Aamuisin herään vasta pari tuntia varsinaisen sängystä nousemisen jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Joo mullakin illat venähtää sit kun innostuu jotain puuhailemaan. Ehkä se johtuu siitä et mun aamu alkaa vasta 8 jälkeen ;).

      Poista
  7. Tuo teidän keittiö on kyllä nätti :) Meillä on melkein samalla tavalla Tolomeo keittiössä ikkunan vieressä, tykkään siitä niin kovin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Anne Malia :). Miekin tykkään tuosta tosi paljon. Näin joskus ennen talon suunnittelua/rakentamista asiakkaallani tuon Tolomeon, heillä oli ikkunan molemmin puolin, ja ihastuin oitis tuohon ideaan :).

      Poista
  8. Mä olen sanaton. Kaunista <3

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.