Vuoden päivät mulla oli pyöreäpohjainen wokkipannu käytämättömänä kaapissa. Aattelin sen käytön olevan niin hankalaa. Heh. Mutta miten kiva sillä onkaan laittaa ruokaa. Nyt meillä tehdään sit hieman useammin wokkia. Kasviksia, nuudelia tai riisiä, välillä kanaa lihaksi tai sitten ei lihaa lainkaan.
Kanawokki:
3 porkkanaa
2 dl kaaliraastetta
1 sipulia
1/2 kukkakaalia
1/2 kesäkurpitsaa
1 suippopaprikaa
1 pkt nuudeleita
400 g kanafilettä/suikaleita
ja mausteet oman maun mukaan
Millaisia wokkeja teette? Onko jotain suosikkia?
Hyvältä kuullostaa tuo ohje, täytyykin pyyhkäistä wokkipannusta pölyt ja ottaa käyttöön :)
VastaaPoistaSuosittelen, wokit on niin hyviä.. nyt kun kerran otettu tuo pannu käyttöön niin pitää useammin tehä!
PoistaNam, wokit on niin käteviä, nopeita ja herkullisia. Kannattaa testata myös katkarapuja wokkiin, on toinen lempparini kanan ohella. :)
VastaaPoistaNiin on! Ja tuolla pyöreäpohjaisella pannulla niin kätsä tehä. Kiitos vinkistä, pitääpä joskus tehdä, en käytä koskaan katkarapuja.
PoistaTässähän alkaa tehä mieli ruveta väsäämään wokkia. :) Kiitos reseptistä!
VastaaPoistaTykkään ite käyttää chilitonnikalaa ja papusekoitusta wokissa. Pitää hyvin nälkää. Nuudelit on ehdoton juttu myös, niitä ei tarvitse olla paljon, mutta kuuluvat asiaan!
:) oliko hyvää? Papuja voiskin käyttää! Joskus olen tehnyt riisin kaa.
Poista