28 elokuuta 2016

VIIKON VIIMEINEN

  
-Viikon paras muutos oli keittiön hyllyn pois otto. Tuosta tulee kiva, kunhan ehdin maalaamaan.

-Viikon ikävimmät uutiset tuli eläinlääkäristä, mutta ei ne tulleet yllätyksenä. Positiivista se ettei aiheuta vielä ainakaan mitään toimenpiteitä.


-Viikon paras ruoka on tuoreista puolukoista tehty vispipuuro. Saatiin hääpäivänämme puolisankollista puolukoita. Huippu lahja, nyt ei tarvitse kiirehtiä itse metsään.

 -Ja tästä syksystä tulee upea, tunnen sen! Viikon paras päätös on vielä muille yllätys. Paitsi sisaruksilleni ja muutamalle muulle paljastin, heh, en osaa pitää yllätyksiä.


-Viikon paras tapahtuma oli perheen kesken vietetty perjantai-ilta Venetsialaisten merkeissä. Lähes kaikki sisarukset paikalla. Hyvää ruokaa, paljuilua, saunomista, puheen sorinaa, naurua ja lasten leikkejä.. Kynttilän loistoa pitkin pihaa.


-Viikon paras valokuvauskeikka oli eiliset häät. Serkkuni häitä kuvaamassa. Syyshäät ulkona. Välillä oli myrskyä ja sähkökatkoja ja mutta ne toivat vain lisää tunnelmaa.
  
-Viikon paras päivä oli tiistai. Hääpäivämme ja monet vieraat.

6 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita kuvia teiltä kotoa kuin häistäkin.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanat ihanat kuvat <3. Jotenkin kaikki niin rauhallisia ja onnellisen oloisia kuvia. :) Onnellista uutta viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Oioi kuin ihanat kuvat <3 Ihanaa viikkoa! :)

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.